348 vizualizări 1 mar 2010

Chiar dacă a ţinut să precizeze că firma sa nu poate fi considerată un mare asfaltator, deoarece a obţinut un singur contract de 70.000 de euro pentru astuparea unor gropi în carosabil pe Bulevardul Energeticienilor din Bucureşti, fostul senator PDL Anca Constantinescu a explicat pentru Gândul mecanismul apariţiei gropilor.

"Totul se întâmplă din cauza diriginţilor de şantier. Reprezentanţii Primăriei ar trebui să fie la faţa locului atunci când se fac fazele determinante. Se curăţă suprafaţa şi se pune o amorsă. Ei bine, asfaltatorii, nu din ăştia începători ca mine, bagă jumătate apă, jumătate emulsie", ne-a declarat fostul parlamentar, care controlează compania Proconsul SRL.

A avut o tentativă de a deveni "rege al asfaltului", însă acum se protejează de gropile din Bucureşti mergând cu o maşină de teren şi numai cu asigurare Casco, "pentru că, altfel, în şase luni de zile îmi mai cumpăr o maşină".

Dat fiind că amorsa nu a fost bine aplicată, apar problemele, a explica în continuare Anca Constantinescu. "Sare asfaltul, pentru că nu s-a lipit de nimic. Domnii diriginţi (de şantier - n.red.) vin, se duc la cârciumă, iau o şpagă mică şi semnează ca primarii", a conchis ea.

Citește și: