Publicat

8

iulie

2012

00:40

3189

vizualizări

BACALAUREAT 2012. REZULTATE pe EDU.RO pentru TELEORMAN

BACALAUREAT 2012. REZULTATE pe EDU.RO pentru TELEORMAN

Emoţiile candidaţilor la BAC sunt pe final. REZULTATELE la BACALAUREAT 2012 sunt publicate atât pe EDU.RO, cât şi la centrele unde s-au susţinut probele.

Elevii din întreaga ţară află ce note au obţinut la probele scrise susţinute în perioada 2-6 iulie, de la examenul de BAC 2012 de pe portalul edu.ro.

Absolvenţii de clasa a XII-a nemulţumiţi de notele primite la probele scrise pot depune contestaţii la liceele unde le-au susţinut pe data de 9 iulie, între orele 8 şi 12. REZULTATELE BACALAUREAT 2012 vor fi afişate pe data de 13 iulie.

REZULTATE BACALAUREAT 2012 publicate pe EDU.RO

Potrivit datelor Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, anul trecut la examenul de BACALAUREAT multe licee din ţară au avut rată de promovare zero, iar în majoritatea judeţelor procentajul celor care au promovat este mult mai mic faţă de anul 2010.

Elevii care nu vor obţine o notă de trecere, respectiv 6, nici după afişarea REZULTATELOR de la BACALAUREAT 2012 se pot înscrie la sesiunea din toamnă a examenului de BAC, doar dacă nu au fost eliminaţi de la probe.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
IMAGINI INCREDIBILE! Ce a surprins un turist pe barca unui personaj foarte îndrăgit de români. VIDEO

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info