Versiunea Beta

BACALAUREAT 2012. REZULTATE pe EDU.RO pentru TELEORMAN

Rezultate BAC 2012 - Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Emoţiile candidaţilor la BAC sunt pe final. REZULTATELE la BACALAUREAT 2012 sunt publicate atât pe EDU.RO, cât şi la centrele unde s-au susţinut probele.

Elevii din întreaga ţară află ce note au obţinut la probele scrise susţinute în perioada 2-6 iulie, de la examenul de BAC 2012 de pe portalul edu.ro.

Absolvenţii de clasa a XII-a nemulţumiţi de notele primite la probele scrise pot depune contestaţii la liceele unde le-au susţinut pe data de 9 iulie, între orele 8 şi 12. REZULTATELE BACALAUREAT 2012 vor fi afişate pe data de 13 iulie.

REZULTATE BACALAUREAT 2012 publicate pe EDU.RO

Potrivit datelor Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, anul trecut la examenul de BACALAUREAT multe licee din ţară au avut rată de promovare zero, iar în majoritatea judeţelor procentajul celor care au promovat este mult mai mic faţă de anul 2010.

Elevii care nu vor obţine o notă de trecere, respectiv 6, nici după afişarea REZULTATELOR de la BACALAUREAT 2012 se pot înscrie la sesiunea din toamnă a examenului de BAC, doar dacă nu au fost eliminaţi de la probe.

 


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O păţeşte şi cel mai puternic om de pe pământ! Când şi-au dat seama era deja prea târziu! FOTO Imagine TRUCATĂ cu Obama dată publicităţii. TOP GAFE