Versiunea Beta

Cel mai bun liceu din Caraş-Severin. ADMITERE LICEU 2013 - REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ pe EDU.RO.

Admitere liceu 2012- REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ afişată online - TOATE JUDEŢELE. BUZĂU

Înainte a-şi vedea notele finale pe EDU.RO, 97 de elevi au depus contestaţii. Astfel, după afişarea REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013, 68 de elevi au solicitat recorectarea lucrărilor de la proba de Limba română, iar 29 de absolvenţi de clasa a VIII-a au contestat punctajul obţinut la proba de matematică.

La limba maternă nu a fost depusă nicio contestaţie, a precizat pentru gândul Ionel Moatăr, purtător de cuvânt al ISG Caraş-Severin.

Notele sunt importante pentru ADMITERE LICEU 2013, care se va face pe baza notelor finale de pe pe EDU.RO.

Anul trecut, cel mai bun liceu din judeţul Caraş-Severin, luând în considerare ultima medie de admitere - 6,58 - a fost Liceul Teoretic "Traian Lalescu" Reşiţa.

În 2012, 150.725 de absolvenţi au fost introduşi în programul de admitere, în urma căruia, prin REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ pe EDU.RO, au fost declaraţi admişi la liceu 150.219 elevi. Peste 500 de elevi au rămas, însă, fără loc în liceu în urma procesului de REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ deoarece nu au completat suficiente opţiuni. De asemenea, au rămas neocupate 29.479 de locuri în licee, la nivelul întregii ţări.

Prin comparaţie, anul acesta, peste 161.000 de elevi care au absolvit clasa a VIII-a au susţinut examenul de Evaluare Naţională, potrivit Inspectoratului Şcolar General.

Gândul vă oferă mai jos un document şi patru materiale cu informaţii utile pentru elevii care se înscriu la ADMITERE LICEU 2013:

FIŞA de ÎNSCRIERE la Liceu 2013. Completează aici FIŞA de ADMITERE 2013

ADMITERE LICEU 2013. Calculator medie de admitere la liceu 2013

Calendar ADMITERE LICEU 2013 – Unde se completează FIŞA de ÎNSCRIERE la LICEU 2013

Repartizare în LICEE 2013: Cum se calculează media de ADMITERE LA LICEU

 


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Reacţie fermă a lui Ion Ţirac: "Trebuie interzise!" Afaceristul român cere intervenţia autorităţilor pentru a stopa un flagel