Versiunea Beta

Cele mai multe FEMEI SINGURE sunt în Rm. Vâlcea, Iaşi, Sibiu, iar cele mai FRUMOASE în Bucureşti

de Departamentul Social - Mediafax

Cele mai multe femei singure sunt în Râmnicu Vâlcea, Iaşi şi Sibiu, iar cele mai frumoase sunt în Bucureşti, potrivit unei cercetări, care a relevat şi faptul că Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca şi Capitala sunt oraşele unde bărbaţii beneficiază de cele mai favorabile condiţii de viaţă.

Cercetarea, realizată în 11 oraşe din România (Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Braşov, Galaţi şi Râmnicu Vâlcea), a luat în calcul mai multe criterii, considerate esenţiale unui stil de viaţă bărbătesc: numărul de locuri amenajate pentru pescuit, numărul de spaţii verzi disponibile bărbaţilor, numărul de baze sportive accesibile acestora, dar şi numărul de femei singure dintr-un oraş.

Cercetarea realizată la cererea Organizaţiei Bărbaţilor din România - Bergenbier a relevat că Bucureşti, Cluj Napoca şi Râmnicu Vâlcea sunt oraşele unde bărbaţii beneficiază de cele mai favorabile condiţii de viaţă.

Astfel, în topul oraşelor cu cele mai multe locuri amenajate pentru pescuit se află Bucureştiul (cu peste 102 zone disponibile în zona Bucureşti-Ilfov), urmat fiind de Cluj Napoca (48) şi de Iaşi (43).

Din punct de vedere al spaţiului verde disponibil acestora, Cluj-Napoca se află pe primul loc (cu 127 metri pătraţi disponibili unui bărbat), Galaţiul şi Bucureştiul ocupând următoarele poziţii, cu 124 mp şi, respectiv, 99 mp de spaţiu verde disponibili pentru fiecare bărbat.

În topul oraşelor cu cele mai multe baze sportive accesibile bărbaţilor se află Cluj Napoca, oraş urmat de Braşov (locul doi) şi de Timişoara şi Constanţa (locul trei).

Conform datelor, bărbaţii din Ploieşti şi din Bucureşti beneficiază de cele mai puţine oportunităţi de a face mişcare.

Cele mai multe femei singure se află, conform cercetării Daedalus Millward Brown, în Râmnicu Vâlcea (46%), în timp ce pe următoarele locuri se află Iaşi (45%) şi Sibiu (44%).

În paralel, cercetarea naţională cu privire la percepţia bărbatilor despre oraşele cu cele mai frumoase femei a clasat Bucureştiul (17,51%) pe primul loc, urmat de Iaşi (13,47%) şi Cluj Napoca (9,19%). Oraşele cu cele mai frumoase femei au fost identificate prin intermediul unui chestionar online, realizat de iVox.ro, la care au raspuns 1.262 de bărbaţi cu vârsta peste 18 ani.

Cercetarea, iniţiată de OBR Bergenbier, a fost implementată atât cu ajutorul unui desktop-research realizat de compania de cercetare Deadalus Millward Brown cât şi prin intermediul unui chestionar online disponibil pe platforma iVox.ro. Obiectivul acesteia a fost identificarea oraşelor favorabile stilului de viaţă bărbătesc.

Organizaţia Bărbaţilor din România reprezintă o iniţiativă Bergenbier menită să reprezinte vocea bărbaţilor din toată ţara. OBR Bergenbier beneficiază inclusiv de o campanie de recrutare de membri ce se desfăşoară pe bergenbier.ro şi prin pagina de Facebook Bergenbier.

Bergenbier SA este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, ocupând poziţia a treia în industria locală a berii, conform datelor de retail audit MEMRB România.

 


 

 

33 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 Manager League. ro 3.04.2012 19:31

Vrei sa castigi o Cupa Champions League reala in cel mai bun manager de fotbal online gratuit?
Patrick Vieira te provoaca sa castigi in fiecare sezon un telefon mobil Samsung in finala SuperCupei din Manager League.ro : http://tiny.cc/footbal

 
#2 dhopital 3.04.2012 20:55

Fals, fals. Romancele nu sunt mai frumoase decat moldovencele.

 
#3 idioti 3.04.2012 21:12

cei care au facut studiul cat si autorul acestui articol sunt i d i o t i.

 
#4 unu oarecare 3.04.2012 22:05

astea din buc,asteapta pitiponcii cu bani sa le faca pe plac :)

 
#5 cosmin 3.04.2012 22:42

in bucuresti sunt multe moldovence si alea sunt tarfe penale

 
#6 mariobv 3.04.2012 23:39

si cele mai c_urve unde sunt? .:))

 
#7 mae 3.04.2012 23:46

@mariobv
ca mama ta desigur

 
#8 FetitePeBani ro 3.04.2012 23:57

toate orasele din romania, indiferent de marime, au fete frumoase. Romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume

 
#9 biriq 4.04.2012 00:27

@FetitePeBani ro
in cluj

 
#10 zoom 4.04.2012 00:38

Cele mai frumoase sunt 99% si proaste. Il cauta pe maharul plin de bani care-i da cu flit dupa 2-3 nopti de love "sincer"(ca urmeaza alta frumoasa din asta) iar ea saraca dezamagita ca n-a fost EA(cea mai cea pana... la IQ) aleasa vietii maharului, intra in depresie si se sinucide. Ca doar aia nu e viata langa un strungar,postas,agent comercial,chiar daca tipul e super ok din celelalte privinte.

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Scandalul care ne va face de râs în întreaga lume. O franţuzoaică de culoare a venit în România pentru a-şi îndeplini visul, dar trăieşte o dramă: "Nu se mai poate opri din plâns!"