Publicat

11

ianuarie

2017

12:58

285

vizualizări

CFR: 99 de trenuri, anulate

CFR Călători a anunţat că a anulat 99 de trenuri din cauza condiţiilor meteo extreme, potrivit datelor transmise de companie miercuri, la ora 12.30.

CFR: 99 de trenuri, anulate

CFR Călători a anunţat că a anulat 99 de trenuri din cauza condiţiilor meteo extreme, potrivit datelor transmise de companie miercuri, la ora 12.30.

"Circulaţia trenurilor va fi adaptată condiţiilor meteo extreme şi pe parcursul zilei de miercuri şi joi dimineata. Se intervine constant cu utilaje şi echipaje feroviare pe raza Regionalelor Bucureşti, Craiova, Brasov, Galaţi, Constanţa", a transmis CFR Călători.

În Gara de Nord Bucureşti intrările şi expedierile trenurilor se fac cu dificultate, din cauza stratului mare de zăpadă. Se înregistrează întarzieri estimate între 60 şi peste 300 de minute, atât la sosire, cât şi la plecare, potrivit tabelei de pe site-ul CFR.

Pe ruta Bucureşti – Constanţa se circulă cu plug antemergător. "În cursul acestei dimineţi încercăm să realizăm o legătură dus şi una întors de la Bucureşti (9:30 plecare programata, 11h05 plecare reala) către Constanţa şi retur (07h30 plecare din Constanţa. La ora 12.00 trecuse de Pod Cernavoda cu 206 de minute întârziere)", a precizat CFR.

Reprezentanţii companiei au mai anunţat că încearcă să facă legătura între aceste destinaţii: către Constanţa (19h00 plecare din Bucureşti Nord) şi către Bucureşti Nord (20h30 plecare din Constanţa).

"Referitor la circulaţia trenului IR 1862, care circula pe relaţia Constanţa – Feteşti – Făurei – Iaşi, a fost retras în Constanţa la ora 04.50. În cursul nopţii de 10/11 ianuarie, plugul locomotivei s-a rupt în urma impactului cu un corp străin aflat în gabarit, între staţiile Dorobanţu şi Medgidia. Călătorilor li s-a asigurat în gara Constanţa asistenţă, ceai şi alimente. Pentru continuarea călătoriei, pasagerii au fost preluaţi de trenul suplimentar 12096 care a plecat din Constanţa în cursul dimineţii, la ora 07:30, spre Bucureşti, cu plug de zăpadă antemergător, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile", potrivit datelor transmise.

CFR Călători a decis să anuleze sub 10% din trenurile care circulă zilnic în România pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii şi pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Anunţ ŞOC în tenis! Se retrage la doar 25 de ani. E cu doar 4 zile mai mare decât Simona Halep, dar a decis să spună STOP

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info