Versiunea Beta

Conflict între participanţii la mitinguri contra şi pro-Băsescu, la Arad

Două mitinguri - unul contra şi unul de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu - se desfăşoară, joi seară, la Arad, la un moment dat între participanţii din cele două tabere izbucnind un conflict care a fost aplanat de jandarmi, în timp ce la Bistriţa are loc un protest faţă de şeful statului.

La Arad, în faţa Palatului Administrativ, s-au adunat, începând de la ora 18.00, aproximativ 15 persoane, care protestează faţă de preşedintele Traian Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aceste persoane sunt unele dintre cele au protestat şi în iarnă, faţă de Guvernul Boc de la acea vreme şi faţă de şeful statului.

Aceşti protestatari au pancarte şi scandează împotriva lui Băsescu şi a primarului din Arad, Gheorghe Falcă (PDL): "Falcă, nu uita, puşcăria-i vila ta", "Jos Băsescu".

În acelaşi loc, în jurul orei 20.00, au venit peste 50 de susţinători ai şefului statului, cei mai mulţi participând şi la protestul de miercuri seară.

În acest grup sunt mulţi membri ai Organizaţiei de Tineret a PDL, care au pancarte cu mesaje precum "Democraţia e în stradă", "Platon şi Aristotel l-au plagiat pe Viorel", "Cine fură azi un bou, mâine-l numeri ou cu ou", "Anti-dottore".

Acest grup scandează "Jos Ponta", "Jos Guvernul", "Ponta şi cu Antonescu pot să-l pupe pe Băsescu", iar la un moment dat unii dintre susţinătorii lui Băsescu au intrat cu pancarte printre manifestanţii grupării opuse, încercând să îi acopere, moment în care între părţi a izbucnit un conflict.

Astfel, mai mulţi manifestanţi s-au înjurat între ei şi s-au îmbrâncit, iar pentru aplanarea conflictului au intervenit jandarmii, care erau pregătiţi în spatele Palatului Administrativ, în două microbuze.

La ora transmiterii acestei ştiri, cele două grupuri sunt despărţite de un cordon de jandarmi şi participanţii strigă unii la alţii "Hoţii".

Niciuna dintre taberele participante la acţiunile de joi seară nu are autorizaţie, neputând preciza cât vor dura protestele.

Ambele acţiuni au fost anunţate presei de miercuri seară şi au fost promovate pe reţelele de socializare.

La Arad, a avut loc şi miercuri seară o acţiune antiguvernamentală şi anti-USL, la care au participat peste 30 de persoane.

Un protest faţă de preşedintele Traian Băsescu are loc, joi seară, şi la Bistriţa.

La acţiune participă peste 30 de persoane, majoritatea dintre cele care au protestat şi în iarnă.

Protestatarii strigă "Jos Băsescu", "Ieşi afară, javră ordinară", "Anticipate" şi au pancarte cu mesaje precum "Jos Băsescu", "Parlament decizional", "Justiţie apolitică onestă", "Nu mai vrem preşedinte jucător".

Ei au fluiere şi clopote cu care fac zgomot.

Manifestarea de la Bistriţa este autorizată să se desfăşoare până la ora 21.00.

Marian Buga, Cristiana Sabău, corespondenti@mediafax.ro

 


 

 

1 Comentariu [+] Adauga un comentariu

#1 mitica07 6.07.2012 12:28

"La Chilia-n port" - sa te vad in zeghe domnu' Base

JOS BASESCU!.. LA PUSCARIE CU TOTI TRADATORII, HANDICAPATII LUI BASE, SUSTINATORI, CAUTATI-VA LOCURI LA BALAMUC SAU LEGATI-VA CATE UN PIETROI DE GAT SI ARUNCATI-VA IN MARE SAU IN FATA TRENULUI. MULTI RETARZI SI SCLAVI ARE TARA ASTA. GREU CU PROSTII CARE TRAIESC PRECUM SOBOLANII.

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O păţeşte şi cel mai puternic om de pe pământ! Când şi-au dat seama era deja prea târziu! FOTO Imagine TRUCATĂ cu Obama dată publicităţii. TOP GAFE