Publicat

5

mai

2012

15:12

2834

vizualizări

Corina Dumitrescu este acuzată de plagiat alături de soţul ei, deputatul PSD Cristian Dumitrescu

Corina Dumitrescu este acuzată de plagiat alături de soţul ei, deputatul PSD Cristian Dumitrescu

Corina Dumitrescu, nominalizată de Victor Ponta să preia portofoliul Educaţiei în viitorul guvern, este acuzată de plagiat alături de soţul ei Cristian Dumitrescu, deputat PSD. Informaţia iese la iveală după ce vineri CSM a anunţat că verifică în ce condiţii a fost postat pe site-ul instituţiei CV-ul plin de greşeli al Corinei Dumitrescu, şi au apărut întrebări în ceea ce priveşte studiile pe care aceasta susţine că le-a urmat la universitatea Stanford.

Soţii Dumitrescu sunt daţi în judecată pentru plagiat de Octavian Manolache, autorul mai multor cărţi de drept, care susţine că în lucrarea celor doi, "Distanţele care apropie - Integrarea României în Uniunea Europeană", se regăsesc pasaje întregi din lucrarea sa "Drept comunitar: Cele patru libertăţi fundamentale. Politici comunitare".

Profesorul conferenţiar doctor în drept i-a acţionat în justiţie pe Corina şi Cristian Dumitrescu în 2007. Ultima sentinţă în acest proces a fost dată de Tribunalul Bucureşti.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Reacţie FĂRĂ PRECEDENT a premierului Slovaciei. Scandalul capătă proporţii neaşteptate iniţial: acuzaţii incredibile la adresa Germaniei şi a Italiei

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info