Ionut Jifcu
5753 vizualizări 4 oct 2017

Marius Ionuţ Geapana a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Tribunalului Olt, cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile. Instanţa a admis solicitarea procurorilor, decizia nefiind definitivă.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în noaptea de 2 spre 3 octombrie 2017, acesta l-a bătut pe minor, lovindu-l iniţial cu pumnul în zona feţei, apoi, cu un cuţit în zona gâtului, provocându-i leziuni care au dus la decesul acestuia.

Cadavrul victimei a fost găsit, decapitat, în dimineaţa zilei de marţi, 3 octombrie 2017, de către săteni, iar în urma examinării, medicul legist a apreciat că leziunile traumatice s-au putut produce prin acţiune animală.

„În prezent, cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei şi mobilului crimei”, se arată într-un comunicat remis de procurori.

Cadavrul adolescentului a fost descoperit marţi dimineaţa, pe un drum de la marginea comunei. La scurt timp, anchetatorii au identificat cadavrul şi l-au prins pe cel bănuit că a comis omorul.

Citește și: