11901 vizualizări 14 iul 2010

Marţi, 13 iulie. Artista îşi petrece ziua împreună cu fiul ei, Petru, şi soacra sa

18.00 Soţul Mădălinei Manole ajunge la studioul de înregistrări, unde face pregătirile necesare pentru repetiţii.

18.30 Mădălina Manole pleacă de acasă, după ce îşi ia rămas bun de la copil şi soacră. Este ultima oară când îşi mai vede băieţelul.

19.00 Încep repetiţiile pentru lansarea albumului "09 Mădălina Manole". Impresarul artistei, Florin Apostol, ne-a declarat că artista a avut repetiţie cu bandul, până spre miezul nopţii. "Repetiţia era pentru evenimentul de lansare a noului album, la Brăila", a spus Apostol. "Eu nu am fost acolo, dar am vorbit cu Puiu, bărbatul ei. El cânta în trupa cu care repeta Mădălina şi a zis: "«Florine, totul a fost perfect». Nu eram sigur că se va acomoda cu bandul şi aveam pregătită varianta CD-ului. Toate s-au desfăşurat în condiţii bune. Am şi vorbit cu soţul ei să îi facem astăzi o surpriză, să îi cumpărăm un tort".

19.06 Apare ultimul interviu acordat de Mădălina Manole, înainte de a-şi pune capăt zilelor. Artista mărturiseşte, cu o zi înainte de a muri, că este "o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită". Totodată, subliniază: "Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe". Despre noul album, pe care nu a mai apucat să îl lanseze, Mădălina spunea că "sunt melodii noi, câteva cântate în limba engleză, în care se vor regăsi îndrăgostiţii. «Viaţa e frumoasă lângă tine», «Marea dragoste», «Sunt îndrăgostită», «Cineva chiar te iubeşte» sau «Without You» sunt câteva dintre melodiile pentru îndrăgostiţi. Am şi o baladă, pentru că n-am cum să-i uit pe cei care sunt mai puţin norocoşi în iubire. Balada se numeşte «Suflet gol» şi cred că am să-i cam răscolesc pe cei mai nenorocoşi în iubire, nu am ce să fac", declara pentru AGERPRES Mădălina Manole. Mai spune că, deşi albumul era gata, a amânat lansarea lui pentru că avea de îndeplinit câteva vise: "o căsuţă, un copil şi omul care să-i stea alături".

22.00 Se termină repetiţiile

22.30 Cei doi soţi merg împreună la cumpărături, pentru petrecerea care urma a fi dată de ziua artistei.

Miercuri, 14 iulie. Noaptea fatală

23.45 Mădălina Manole ajunge acasă, împreună cu soţul ei.

00.00 Soţul o felicită pe artistă şi îi urează "la mulţi ani". Totul pare în regulă.

01.00 Mădălina Manole şi soţul ei, Mircea Petru, merg împreună la culcare, în dormitorul lor de la etajul vilei din Otopeni.

Citeşte mai departe în pagina următoare

Citește și: