Versiunea Beta

DE CE S-A SINUCIS MĂDĂLINA MANOLE. ULTIMELE 24 DE ORE ALE ARTISTEI

DE CE S-A SINUCIS MĂDĂLINA MANOLE. ULTIMELE 24 DE ORE DIN VIAŢA ARTISTEI

Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei, când apropiaţii se gândeau cum să o sărbătorească şi ce tort să-i cumpere la aniversare. Avea 43 de ani, un băiat de un an şi o lună, un soţ care o iubea, un album de lansat şi concerte de susţinut până la sfârşitul anului. Povestea Mădălinei Manole arată acum precum un puzzle din care piesele esenţiale s-au pierdut. Anchetatorii spun că a mai încercat să se sinucidă şi pe 17 iunie, în timp ce unul dintre apropiaţi vorbeşte despre prea mult paracetamol, luat din greşeală în timpul unei răceli. Unii amintesc despre o viaţă perfectă şi despre o femeie ambiţioasă, frumoasă şi energică. Alţii spun povestea unei vieţi izolate, a unei greutăţi ce apăsa pe sufletul artistei şi a renunţării la prieteni. Gândul vă arată cum s-au desfăşurat ultimele 24 de ore din viaţa artistei.

"AM LĂSAT MAŞINA PE MARGINEA PRĂPASTIEI. MI-AM FORŢAT DESTINUL". Portretul sinucigaşului vedetă prin ochii lui Botezatu, Mitoşeru, Laura Lavric

MĂDĂLINA MANOLE S-A SINUCIS CU PESTICID - CONCLUZIA OFICIALĂ A AUTOPSIEI

VIAŢA MĂDĂLINEI MANOLE. Cum a făcut-o celebră Şerban Georgescu, bărbatul despre care spunea: "erau momente în care îl adoram, altele în care l-aş fi împuşcat"

Citeşte şi

MĂDĂLINA MANOLE, ULTIMUL DRUM. 5000 DE OAMENI S-AU ÎNGHESUIT ŞI ÎMBRÂNCIT LA ÎNMORMÂNTAREA ARTISTEI

Păcatul sinuciderii. Ce spun teologii despre pedepsirea lui. Asemănări şi diferenţe între creştini, mozaici, musulmani, budişti şi hinduşi

Mădălina Manole a fost înmormântată în cimitirul Bolovani din Ploieşti. Vezi aici imagini de la ceremonia de înhumare - VIDEO

Ascultă aici trei piese de pe ultimul album al Mădălinei Manole, pe care artista nu a mai apucat să-l lanseze

MII DE OAMENI ÎŞI IAU RĂMAS BUN DE LA MĂDĂLINA MANOLE

Mihai Trăistariu, vorbind despre boala Mădălinei Manole: "Eu mi-am tratat depresia cu ciocolată"

Cortegiul funerar cu sicriul Mădălinei Manole a ajuns la Ploieşti, unde artista va fi înmormântată

Traian Băsescu la catafalcul Mădălinei Manole

Sute de admiratori ai Mădălinei Manole o plâng la Sala Radio, unde a fost depus sicriul

GALERIE FOTO - Trupul Mădălinei Manole a fost depus la Sala Radio din Capitală

DE CE S-A SINUCIS MĂDĂLINA MANOLE. ULTIMELE 24 DE ORE ALE ARTISTEI

Furadan - pesticidul cu care s-a sinucis Mădălina Manole. Vezi aici cât este de toxic

Mesajul de adio al Mădălinei Manole: "Nu mai pot suporta FIZIC vorbind sunt defectă, un rebut, aşa am fost mereu, dar acum de abia realizez cu adevărat"

Mădălina Manole a lăsat un mesaj de adio, pe telefonul mobil al soţului

Angela Similea: Nu cred în sinucidere, Mădălina era un bun creştin

Mădălina Manole iubea trandafirii. Când artista avea concerte, soţul ei îi umplea scena cu 101 trandafiri aduşi din America

Ultima postare pe blog a Mădălinei Manole: "M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă!"

Mădălina Manole, "fata cu părul de foc", o viaţă închinată muzicii şi scenei

Mădălina Manole - GALERIE FOTO

Parchetul Bucureşti: Mădălina Manole a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică. Procurorii audiază martori şi au dispus autopsia

Cu o zi înainte de a muri, Mădălina Manole dă un interviu: "Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe"

Ascultă aici trei piese de pe ultimul album al Mădălinei Manole, pe care artista nu a mai apucat să-l lanseze

Sinucidere Mădălina Manole: vezi imagini de la faţa locului VIDEO

Marţi, 13 iulie. Artista îşi petrece ziua împreună cu fiul ei, Petru, şi soacra sa

18.00 Soţul Mădălinei Manole ajunge la studioul de înregistrări, unde face pregătirile necesare pentru repetiţii.

18.30 Mădălina Manole pleacă de acasă, după ce îşi ia rămas bun de la copil şi soacră. Este ultima oară când îşi mai vede băieţelul.

19.00 Încep repetiţiile pentru lansarea albumului "09 Mădălina Manole". Impresarul artistei, Florin Apostol, ne-a declarat că artista a avut repetiţie cu bandul, până spre miezul nopţii. "Repetiţia era pentru evenimentul de lansare a noului album, la Brăila", a spus Apostol. "Eu nu am fost acolo, dar am vorbit cu Puiu, bărbatul ei. El cânta în trupa cu care repeta Mădălina şi a zis: "«Florine, totul a fost perfect». Nu eram sigur că se va acomoda cu bandul şi aveam pregătită varianta CD-ului. Toate s-au desfăşurat în condiţii bune. Am şi vorbit cu soţul ei să îi facem astăzi o surpriză, să îi cumpărăm un tort".

19.06 Apare ultimul interviu acordat de Mădălina Manole, înainte de a-şi pune capăt zilelor. Artista mărturiseşte, cu o zi înainte de a muri, că este "o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită". Totodată, subliniază: "Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe". Despre noul album, pe care nu a mai apucat să îl lanseze, Mădălina spunea că "sunt melodii noi, câteva cântate în limba engleză, în care se vor regăsi îndrăgostiţii. «Viaţa e frumoasă lângă tine», «Marea dragoste», «Sunt îndrăgostită», «Cineva chiar te iubeşte» sau «Without You» sunt câteva dintre melodiile pentru îndrăgostiţi. Am şi o baladă, pentru că n-am cum să-i uit pe cei care sunt mai puţin norocoşi în iubire. Balada se numeşte «Suflet gol» şi cred că am să-i cam răscolesc pe cei mai nenorocoşi în iubire, nu am ce să fac", declara pentru AGERPRES Mădălina Manole. Mai spune că, deşi albumul era gata, a amânat lansarea lui pentru că avea de îndeplinit câteva vise: "o căsuţă, un copil şi omul care să-i stea alături".

22.00 Se termină repetiţiile

22.30 Cei doi soţi merg împreună la cumpărături, pentru petrecerea care urma a fi dată de ziua artistei.

Miercuri, 14 iulie. Noaptea fatală

23.45 Mădălina Manole ajunge acasă, împreună cu soţul ei.

00.00 Soţul o felicită pe artistă şi îi urează "la mulţi ani". Totul pare în regulă.

01.00 Mădălina Manole şi soţul ei, Mircea Petru, merg împreună la culcare, în dormitorul lor de la etajul vilei din Otopeni.

Citeşte mai departe în pagina următoare


 

 

220 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 Felix 14.07.2010 21:23

A murit un mare artist ce-i drept. Dar fapta Mădălinei este absolut REPROBABILĂ. Din mesajul lăsat se observă fără îndoială un GEST IRESPONSABIL și IMATUR al unei MAME pe fondul unui egoism narcisic incredibil, cumulat probabil și cu o criză de vârstă. Este o mare greșeală mediatizarea detaliilor suicidului și punerea Mădălinei într-o lumină favorabilă sugerându-se că murind de ziua ei a făcut-o ca un mare artist cum a declarat reputatul Lucian Avramescu. Se crează confuzie, invitând practic și alte persoane cu potențial de suicid la astfel de gesturi. Altfel, tot respectul pentru ARTISTA MĂDĂLINA MANOLE. Ea va rămâne în sufletele tuturor FATA CU PĂRUL DE FOC

 
#2 Tykos 14.07.2010 21:27

LIPSA DE INTERES A PUBLICULUI. SUNTEM DIN CE IN CE MAI PUTIN CEI CE APRECIEM MUZICA ROMANEASCA, ADEVARATA. MUNCA ADEVARATA A UNUI ARTIST, SI NU IN ULTIMUL RAND VOCEA LUI....

SI PRIN URMARE... MANELIZAREA SI AMERICANIZAREA, PUBLICULUI AU "UCIS-O" PE MADALINA ...... :(

 
#3 eu 14.07.2010 21:36

O intrebare fara raspuns. De pe margine e usor sa judeci, sa iti dai cu parerea. Numai ea stie de ce. Pacat de micul pui care va creste fara mama, si ce este mai dureros este rautatea oamenilor. Pentru ca atunci cand va fi capabil sa judece lucrurile singur, rautatea oamenilor il va informa fara ocolisuri despre crudul si durerosul adevar. Sa ne rugam ca Madalina sa isi gaseasca odihna vesnica si sa fie pomenita in rugaciunile celor care au iubit-o cu adevarat.Dumnezeu sa ii ajute pe cei ramasi si sa il vegheze in permanenta pe cel mic.
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca.

 
#4 Edgar 14.07.2010 21:51

A murit de prea multe bine, de fite. Avea probleme...
De cei luati de ape, nenorociti de inundatii, macinati de boli, cu copii *, ati auzit?
D-zeu s-o odihneasca, dar prea multa atentie ptr o rasfatata a sortii . Daca viata asta i s-a parut insuportabila, ma gandesc de ce nu se sinucid toti cei mai prapaditi ca ea?

 
#5 Tykos 14.07.2010 21:55

@Edgar
SA LASAM RAUTATEA LA O PARTE !
FIECARE RASPUNDE DE FAPTELE SI IN CONSECINTA ALEGERII LOR.
NU E NIMENI VINOVAT CA S-AU NASCUT ACOLO SI NICI CA A PLOUAT .

SI SE FAC SI PENTRU EI DE ASEMENEA TELEDONURI SI DONATII !

NU FI RAU ! SA FIM CRESTINI PANA LA CAPAT SI IMPARTIALI !

DUREREA E LA FEL !

 
#6 alex 14.07.2010 22:07

Mourinho da 40 de milioane de euro pe un jucator pe care l-a luat la Chelsea cu 8 milioane.

Despre cine e vorba aflati pe

istoriafotbalului.com

 
#7 vic 14.07.2010 22:08

Cate forme si chipuri hidoase are mandria si egoismul. Poate sa treaca peste copii, cei dragi si chiar peste viata. Tot mandria te face sa pari OK, fericita, implinita, dar inauntru poti sa ramai un monstru cu frustrai aberante si sa-ti bagi picioarele pana la urma in familie si sa-i nenorocesti pe toti. Mandria trece si peste dragoste, o omoara.
Invatati fratilor, bagati la cap !!! Vedeti ce lucrare fina face aghiuta !?
Tineti aproape de biserica, aproape de Dumnezeu. Singur nu poti sa faci nimic, chiar daca pare ca ai tot ...

 
#8 Tykos 14.07.2010 22:13

@vic
VIC, nu vorbi in numele lui Dumnezeu cu rautate si indignare. Dumnezeu le face si le desface. EL decide cine si CUM va plati. Noi trebuie sa tragem invataminte din tot ce se intampla in jurul nostru !

 
#9 dan 14.07.2010 22:15

Intrebarea nu e de ce? Intrebarea e cine a sinucis-o?

 
#10 Isa 14.07.2010 22:19

in varianta sinuciderii, in orice caz nu din motivul stupid ca nu ar mai fi "frumoasa"...Cand ai un copil, mai ales un bebelus de doar un an, nu ai cum sa alegi sa mori pentru ca "nu mai esti frumoasa"...Iar MM chiar era o femeie frumoasa, la 40 de ani arata mai bine decat toate vampele siliconate de 20 de ani...Deci eu nu cred in varianta sinuciderii...Poate a fost un accident, poate o crima, dar nu cred ca s-a sinucis.

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
SURPRIZĂ! Oferta pe care Iranul i-a făcut-o României. Ce răspuns aşteaptă oficialii de la Teheran