15154 vizualizări 26 nov 2014

Pus într-o situaţie disperată, în care consătenii lui au unde, dar nu vor să muncească, primarul comunei Dângeni, din judeţul Botoşani, a făcut un apel pe Facebook către toţi cei care refuză să lucreze. Cătălin Rotundu a publicat un mesaj pe o pagină de socializare prin care aduce la cunoştinţă faptul că este supărat, căci până în prezent s-au înregistrat doar 11 persoane interesate, deşi sunt puse la dispoziţie 50 de locuri de muncă, scrie botosaneanul.ro .

”Deşi am anunţat public şi în mod repetat că în comuna a venit un angajator important la nivel de judeţ, care recrutează forţa de muncă în domeniul confecţiilor, sunt supărat că până astăzi (n.r. - 24 noiembrie 2014) s-au arătat interesate să lucreze un număr de numai 11 persoane, deşi oferta este de 50 locuri de muncă”, le-a transmis Cătălin Rotundu internauţilor din comună.

În mesajul primarului, tinerii în mod special sunt încurajaţi să nu mai stea la rând pentru ajutoare sociale şi să pună mâna la treabă căci este o ruşine să trăieşti la infinit de pe spinarea părinţilor.

”Dragi concetăţeni şi mă adresez în mod special persoanelor mai tinere, va rog să înţelegeţi că trebuie să învăţăm să avem fiecare o meserie şi să lucrăm undeva, nu se mai poate trăi pe spatele părinţilor sau din ajutoare sociale. Fac apel încă o dată către persoanele interesate să muncească pe un salariu net de 1.000 lei, transport asigurat şi program de opt ore de muncă. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi în speranţa că nu voi mai vedea persoane tinere stând la rând pentru a-şi întocmi dosare de ajutor social”, a scris pe contul său de Facebook, primarul comunei Dângeni.

Citește și: