Ionut Jifcu
4593 vizualizări 3 oct 2017


Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat, marţi, că anchetatorii nu au luat încă nicio măsură împotriva suspectului, aşteptând rezultatul autopsiei. Ea a adăugat că suspectul a fost văzut de martori alături de victimă într-o benzinărie, în timpul nopii de luni spre marţi.

„Avem un suspect şi urmează să luăm măsuri în funcţie de rezultatul autopsiei, de celelalte probe ridicate de la faţa locului. Încă nu am luat nicio măsură. Suspectul este un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitate, este o persoană care a fost văzută în apropierea victimei, în jurul orei 1.00, într-o staţie PECO. Mai sunt şi alte elemente. Continuăm cercetările pentru infracţiunea de omor”, a declarat procurorul Anca Anuţa.

Cadavrul descoperit decapitat, marţi dimineaţa, la marginea comunei Brastavăţu, a fost identificat ca fiind al unui adolescent de etnie romă din localitate.

„Este pe un drum mărginaş, ultima uliţă de la ieşirea spre Vădastra, la câţiva metri de Drumul Judeţean 544. A fost găsit de un vecin care ieşise să dea mâncare animalelor. Este un băiat de 14-15, se pare, de etnie romă. Am găsit capul, într-o parte, mâncat de câini, tras de animale. Nu pare că e demult, cred că de aseară, de azi-noapte”, a declarat primarul comunei Brastavăţu, Constantin Oprea.

Oprea a adăugat că băiatul nu era dat dispărut.

„Este din localitatea noastră, l-am identificat. Nu dispăruse, chiar ieri a fost undeva la muncă prin sat, din ce am înţeles. Are familie, are părinţi, bunici. Nu era cunoscut ca fiind violent, aşteptăm şi noi să vedem ce stabilesc poliţiştii”, a mai spus primarul din Brastavăţu.

Poliţiştii aşteaptă ca medicii legişti să stabilească modul în care a murit adolescentul pentru a vedea cum continuă ancheta.

Citește și: