Versiunea Beta

Desenul animat "Kung Fu Panda" domină box office-ul nord-american - VIDEO
Desenul animat de lung metraj "Kung Fu Panda", produs de DreamWorks Animation, se află pe primul loc în box office-ul nord-american, după ce a obţinut încasări de 60 de milioane de dolari de vineri până duminică, informează variety. com.

Filmul, care beneficiază de vocile unor actori celebri, precum Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jack Black şi Lucy Liu, prezintă povestea lui Po, un panda leneş şi lipsit de respect, care va trebui să salveze Valea Păcii de un tigru ticălos, Tai Lung. Când duşmanii apar la porţile oraşului, toate speranţele se îndreaptă spre panda, existând o profeţie care spune că acesta este "Alesul" care trebuie să salveze lumea. Po va deveni în cele din urmă un erou Kung Fu, învăţând că, dacă are încredere în sine, poate să realizeze orice doreşte.


 


Citeşte mai multe despre filmul "Kung Fu Panda" pe Mediafax


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
SURPRIZĂ! Oferta pe care Iranul i-a făcut-o României. Ce răspuns aşteaptă oficialii de la Teheran