Versiunea Beta

DEVA - Rezultate BAC 2012

DEVA - Rezultate BAC 2012 sursa foto Mediafax Alin Matei

Cei care au absolvit clasa a XII-a şi care au susţinut examenul de bacalaureat află duminică, 8 iulie, primele REZULTATE la EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012, acestea fiind REZULTATE PARŢIALE de la BAC 2012.

REZULTATELE la BAC 2012 se vor afişa la centrele de examninare, dar şi pe EDU.RO. Candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute pot face, pe 9 IULIE, CONTESTAŢII la BAC 2012, urmând ca acestea să fie rezolvate pe 10, 11, 12 IULIE.

REZULTATELE FINALE de la BAC 2012 se vor afişa pe 13 IULIE, atât la licee, cât şi pe site-ul Ministerului Educaţiei. Aici, pot fi consultate notele pentru fiecare judeţ şi liceu în parte, în după-amiaza zilei de duminică.

Pentru DEVA, REZULTATELE LA EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012 se vor publica tot pe EDU.RO, la secţiunea destinată judeţului HUNEDOARA.

La sesiunea iunie-iulie de la BACALAUREAT 2012 s-au înscris aproximativ 180.000 de elevi, mult mai puţini decât cei aşteptaţi iniţial.

La EXAMENUL DE BACALAUREAT 2011 procentul de promovare la nivel naţional a fost 45,72%.

În judeţul Bacău, rata de promovare în sesiunea de vară a fost de 46,9%, după soluţionarea contestaţiilor.

 


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Sunt devastaţi! DNA a aruncat BOMBA: ajung din nou în faţa judecătorilor! De ce sunt acuzaţi acum