82920 vizualizări 12 ian 2017

„Domnule Dragnea, treceţi la lopată şi scoateţi oamenii din nămeţi, că aşa v-aţi lăudat anul trecut că faceţi când vine viscolul!.

Într-o postare de acum un an, 17 ianuarie 2016, de pe pagina lui de Facebook, Liviu Dragnea ironiza modul în care Guvernul Dacian Cioloş a administrat valul de ninsori şi viscol care a cuprins ţara în acele zile.

Astăzi, în plină guvernare Dragnea - Grindeanu, lucrurile stau astfel:

- 99 de trenuri au fost anulate;

- zborurile interne şi externe circulă cu întârzieri de câteva ore;

- zeci de localităţi din ţară au rămas fără curent electric;

- 28 de drumuri naţionale, zeci de drumuri judeţene şi trei autostrăzi au fost închise;

- sute de persoane şi zeci de maşini sunt blocate pe mai multe drumuri din ţară;

- situaţia în localităţile în care vă aflaţi şi, inclusiv, în Capitală este cea pe care o vedeţi cu toţii, accesul pe trecerile de pietoni se face prin mormane de zăpadă sau apă pentru că scurgerile în canalizare sunt blocate, pe cea mai mare partea a trotuarelor NU se poate circula, staţiile de autobuze şi troleibuze sunt impracticabile, iar mijloacele de transport în comun, cele care nu au rămas înzăpezite fără a mai putea continua, opresc în plină stradă, îngreunând şi mai mult traficul deja anevoios etc. etc.

Liviu Dragnea este un parvenit incapabil să rezolve problemele ţării. A vrut la guvernare, să treacă la treabă!'', a scris Siegfried Mureşan pe Facebook.

În postarea din 2016, Liviu Dragnea spunea că, în anii trecuţi, obişnuia să deszăpezească el şi să scoată el oamenii din nămeţi, iar acum face oameni de zăpadă din troienele lăsate de guvernul Cioloş.

 

 

Citește și: