Versiunea Beta

EDU.RO publică REZULTATE FINALE LA BACALAUREAT 2012, după CONTESTAŢII. Notele din judeţul MEHEDINŢI

de Irina Borş

rezultate bacalaureat 2012, contestatii, note, Mehedinti. Sursa: Mediafac Foto

În judeţul Mehedinţi, au fost depuse luni dimineaţă 822 de CONTESTAŢII, iar pe 13 iulie se afişează REZULTATELE FINALE la BACALAUREAT 2012.

Potrivit inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Mehedinţi, Marian Şuţă, aproximativ 70 % dintre absolvenţii de liceu care au depus contestaţii aşteaptă ca după REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2012  să obţină media de promovare în urma reevaluării lucrărilor, restul pentru mărirea mediilor.

VEZI AICI REZULTATELE FINALE LA EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012 PUBLICATE DE EDU.RO PENTRU JUDEŢUL MEHEDINŢI

În Mehedinţi rata de promovare a fost de 30,91%, sub cea naţională de aproximativ 43%, potrivit EDU.RO.

Cei care nu trec sesiune din această vară au o a doua şansă peste aproximativ o lună de zile. Sesiunea de toamnă a bacalaureatului se va desăşura între 20 august şi 5 septembrie, cu înscriere între 16 şi 20 iulie.

 


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O păţeşte şi cel mai puternic om de pe pământ! Când şi-au dat seama era deja prea târziu! FOTO Imagine TRUCATĂ cu Obama dată publicităţii. TOP GAFE