Publicat

11

iulie

2012

08:30

275

vizualizări

EDU.RO publică REZULTATE FINALE LA BACALAUREAT 2012, după CONTESTAŢII. Notele din judeţul MEHEDINŢI

EDU.RO publică REZULTATE FINALE LA BACALAUREAT 2012, după CONTESTAŢII. Notele din judeţul MEHEDINŢI

În judeţul Mehedinţi, au fost depuse luni dimineaţă 822 de CONTESTAŢII, iar pe 13 iulie se afişează REZULTATELE FINALE la BACALAUREAT 2012.

Potrivit inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Mehedinţi, Marian Şuţă, aproximativ 70 % dintre absolvenţii de liceu care au depus contestaţii aşteaptă ca după REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2012  să obţină media de promovare în urma reevaluării lucrărilor, restul pentru mărirea mediilor.

VEZI AICI REZULTATELE FINALE LA EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012 PUBLICATE DE EDU.RO PENTRU JUDEŢUL MEHEDINŢI

În Mehedinţi rata de promovare a fost de 30,91%, sub cea naţională de aproximativ 43%, potrivit EDU.RO.

Cei care nu trec sesiune din această vară au o a doua şansă peste aproximativ o lună de zile. Sesiunea de toamnă a bacalaureatului se va desăşura între 20 august şi 5 septembrie, cu înscriere între 16 şi 20 iulie.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
SUA stau pe un butoi cu pulbere! Donald Trump, făcut PRAF de cine se aştepta mai puţin. Declaraţiile fac înconjurul planetei

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info