Versiunea Beta

EDU.RO - REZULTATE CAPACITATE 2013

Foto: Mediafax

REZULTATE CAPACITATE 2013. Elevii de clasa a opta care au susţinut examenul CAPACITATE 2013 aşteaptă rezultatele. Acestea vor fi publicate, în forma finală, pe 4 iulie 2013 pe EDU.RO, ierarhizate pe judeţe.

Rezultatele parţiale la Capacitate 2013 se vor afişa pe 29 iunie, la avizierele şcolilor, iar notele finale vor fi publicate pe 3 iulie, după soluţionarea contestaţiilor care pot fi depuse sâmbătă, între orele 16.00 - 22.00.

Listele finale cu rezultatele obţinute de elevii de clasa a opta, după finalizarea contestaţiilor, la CAPACITATE 2013 vor fi afişate pe 3 iulie 2013, la unităţile de învăţământ în care au fost susţinute examenele, pe EDU.RO şi, în unele cazuri, pe site-urile inspectoratelor şcolare judeţene. 

Calculul mediei de admitere se face după formula: MA = ABS + EN, unde  MA = media de admitere, ABS = media generală de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a, iar EN = media generală obţinută la Capacitate 2013. La examen au participat peste 161.000 de elevi.

Etapele care trebuie urmate pentru admiterea în liceu

După REZULTATE CAPACITATE 2013, urmează repartizarea computerizată a elevilor în licee. Algoritmul de repartizare ordonează elevii descrescător după media de admitere, repartizându-i pe rând, începând de la elevul cu cea mai bună medie. Pentru fiecare elev, se caută prima opţiune de pe listă unde mai sunt locuri libere si este repartizat acolo.

Paşii care trebuie urmaţi sunt următorii:

- După aflarea primelor rezultate elevii, împreună cu părinţii, completează o fişă de admitere în liceu, emisă de inspectoratul şcolar judeţean.

- În fişa de admitere se vor completa codurile liceelor, în ordinea preferinţelor.

- După ce vor completa fişa de admitere, reprezentanţii din centrul zonal de admitere vor transmite pe suport electronic baza de date comisiei judeţene/ şi a municipiului Bucureşti până pe 11 iulie.

- Pe 12 iulie, fişele vor fi transmise către Centrul Naţional de Admitere.

- Repartizarea computerizată se va face pe 16 iulie, când computerul de la Ministerul Educaţiei îi va repartiza pe elevi.

Gândul vă oferă în timp real toate informaţiile despre REZULTATE CAPACITATE 2013, precum şi harta rezultatelor din Bucureşti şi din fiecare judeţ.

 

 


 

 

2 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 ManagerDeFootball@yahoo.com 29.06.2013 18:52

Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! Http://SmartUrl.it/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter)

Http://SmartUrl.it/RoML

 
#2 pin 10.07.2013 12:43

unde gasesc rezultatele evaluari nationale 2013

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Scandalul care ne va face de râs în întreaga lume. O franţuzoaică de culoare a venit în România pentru a-şi îndeplini visul, dar trăieşte o dramă: "Nu se mai poate opri din plâns!"