Publicat

10

ianuarie

2011

18:13

190

vizualizări

Elena Udrea, huiduită la Brăila - VIDEO

Elena Udrea, huiduită la Brăila - VIDEO

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării şi Turismului, a fost huiduită câteva minute, luni, la Brăila, de un grup de pensionari.

"Noi am venit pentru nişte proiecte frumoase", a încercat Udrea, să-i potolească pe pensionari, fără succes. "Cea mai tare din parcare sunteţi acolo! Lăsaţi pensiile oamenilor în pace, noi am contribuit o dată. Iar ne luaţi din pensii?", i-au strigat oamenii.Elena Udrea, a semnat luni la Brăila trei proiecte de dezvoltare prin Programul Operaţional Regional (POR), în valoare totală de 51 de milioane de lei.

Totodată, Udrea a inaugurat la Brăila Şcoala Generală cu clasele I-VIII nr. 18 "Mihu Dragomir", reabilitată prin POR, după o investiţie de 4,2 milioane lei, din care 3 milioane lei finanţare nerambursabilă.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Reacţie FĂRĂ PRECEDENT a premierului Slovaciei. Scandalul capătă proporţii neaşteptate iniţial: acuzaţii incredibile la adresa Germaniei şi a Italiei

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info