Versiunea Beta

EMAG

EMAG

EMAG este cel mai mare retailer online IT&C din România şi unul dintre primele magazine care a adoptat conceptul BLACK FRIDAY.

EMAG anunţă REDUCERI substanţiale de BLACK FRIDAY 2012, când este de aşteptat ca vânzările să crească substanţial faţă de restul anului.

De BLACK FRIDAY, pe 23 noiembrie, EMAG estimează că va înregistra 2 milioane de vizite pe site-ul său, EMAG. RO, de la utilizatori care caută produse cu REDUCERI de BLACK FRIDAY.

Anul trecut, eMAG a vândut în cinci ore de la startul promoţiei BLACK FRIDAY produse în valoare de 4 milioane de euro, iar până la ora 18:00 vânzările au ajuns la circa 8 milioane de euro. Retailerul a înregistrat în acel week-end o creştere de 4% a cifrei de afaceri şi estima vânzările totale la circa 10 milioane de euro. Cele mai căutate produse la acea vreme au fost televizoarele, camerele foto şi telefoanele mobile, iar cele mai vândute electrocasnice au fost frigiderele.

În 2011, EMAG a înregistrat pe site-ul său, EMAG.RO, până la 100.000 de utilizatori în acelaşi timp, fapt care a făcut ca EMAG.RO să aibă propbele tehnice aproximativ o oră.

După reuşita EMAG de anul trecut, de BLACK FRIDAY 2012 mai mulţi retaileri din diverse domenii au decis să  facă reduceri masive.

 


 

 

1 Comentariu [+] Adauga un comentariu

#1 laitin 22.11.2012 22:54

reducere

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Scandalul care ne va face de râs în întreaga lume. O franţuzoaică de culoare a venit în România pentru a-şi îndeplini visul, dar trăieşte o dramă: "Nu se mai poate opri din plâns!"