Publicat

6

martie

2013

10:51

27256

vizualizări

ESTE OFICIAL. 2 şi 3 mai 2013 sunt zile libere

ESTE OFICIAL. 2 şi 3 mai 2013 sunt zile libere

UPDATE. Zilele de 2 şi 3 mai sunt libere, potrivit unei hotărâri de Guvern aprobate miercuri. Astfel, românii din sectorul public vor avea în total cinci zile libere, de pe 1 Mai până pe 5 mai, de Paşte. Totuşi, zilele de 2 şi 3 mai urmează să fie recuperate în cursul anului

Dispoziţiile hotărârii pot fi aplicate şi angajaţilor din sectorul privat, în măsura în care partenerii sociali stabilesc astfel.

ŞTIRE INIŢIALĂ. Guvernul va declara zilele de 2 şi 3 mai 2013 drept zile libere, conform unui proiect de hotărâre introdus pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri.

Proiectul de act normativ a fost intrdus pe lista documentelor care ar putea fi aprobate, miercuri, de Guvern.

Asociaţiile investitorilor din turism au cerut Guvernului să declare zilele de 2 şi 3 mai din acest an drept zile libere, pentru Ziua liberă de 1 Mai să fie legată de Sărbătoarea de Paşte, din 5 mai.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Asta le întrece pe toate! Un senator spune că este prieten cu Kim Jong-Un! Ce cadou incredibil vrea să-i ducă liderului nord-coreean

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info