Versiunea Beta

"Fiica nelegitimă" a Patriarhului Daniel solicită realizarea unui test de paternitate

Foto: Mediafax (Andreea Alexandru)

La un după ce a afirmat că este fiica Patriarhului Daniel, Steluţa Vişan Ciobotea, cunoscută până atunci drept nepoata acestuia, solicită realizarea unui test de paternitate.

Femeia în vârstă de 35 de ani a declarat recent că este hotărâtă să demonstraze că Prea Fericitul Daniel îi este tată şi nu unchi, aşa cum se credea până în urmă cu 12 luni.

„Se ştia demult că sunt fata lui. .. încă de pe vremea lui Ceauşescu”, a povestit Steluţa pentru publicaţia Universul Argeşean.

„În plus, ce motiv ar fi avut să aibă atât grijă de mine? De când eram mică mă vizita, îl vizitam, îmi cumpăra tot felul de lucruri... De cele mai multe ori îmi lua cărţi, dar îmi aducea şi tot felul de suveniruri sau chiar bijuterii din străinătate atunci când pleca”, a mai spus femeia.

Steluţa a explicat că a decis să ceară realizarea testului ADN abia acum pentru că în ultima perioadă a avut mai multe probleme cu părinţii care au crescut-o.

Foto: Universul Argeşean

„Familia mea m-a dat în judecată, dorind să o pună pe sora mea cea mică curator pentru mine, pe motiv că aş fi nebună. (...) Au început să mă tot cheme în judecată pe acest motiv, însă scopul lor este altul. Vor să pună mâna pe averea mea, deoarece Patriarhul mi-a lăsat mie tot ceea ce are. Ştiu că şi casele din Bucureşti sunt în proporţie de 80% pe numele meu”, a povestit Steluţa.

Femeie este încrezătoare că rezultatele testului ADN vor demonstra ceea ce ea susţine de peste un an şi că doar astfel va putea să se bucure de drepturile ce-i revin ca fiică a Patriarhului Daniel.

Pe de altă parte, Florea Vişan Ciobotea, mama Steluţiei şi sora Patriarhului, continuă să nege ipoteza Steluţei.Scandal de proporţii în familia Patriarhului Daniel şi în întreaga Biserică: "Se ştia demult că sunt fata lui. Vor să pună mâna pe averea mea"

 


 

 

2 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 ... 27.07.2013 00:07

SATANISTILOR

 
#2 ManagerDeFotbal@hotmail.com 27.07.2013 00:24

Http:///Qr.Net/RoML

Esti Pasio.nat de Fot.bal ? ... intra Aici: Http:///Qr.Net/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti casti.ga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! Http:///Qr.Net/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selec.teaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter)

Http:///Qr.Net/RoML

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Sunt devastaţi! DNA a aruncat BOMBA: ajung din nou în faţa judecătorilor! De ce sunt acuzaţi acum