Publicat

17

august

2010

19:32

155

vizualizări

Firmă de termopane, reclamată la OPC

Firmă de termopane, reclamată la OPC

Peste 20 de persoane au depus reclamaţie la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Sibiu după ce au plătit diferite sume unei societăţi de tâmplărie PVC din municipiul Sibiu, dar aceasta nu le-a realizat lucrarea, deşi termenul de finalizare a acesteia a expirat.

Potrivit directorului adjunct al OPC Sibiu, Ioan Axente, societatea în cauză a intrat între timp în procedura de insolvenţă, iar recuperarea pagubelor se va putea face doar prin instanţă.

"Va fi dificil de recuperat banii. Se va putea doar prin instanţă, deoarece operatorul economic a intrat în insolvenţă. Noi îi sfătuim pe toţi consumatorii că caşte bine ochii când contractează astfel de lucrări, să aleagă bine firma pentru a nu avea astfel de probleme", a declarat Ioan Axente. (Mediafax)

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
BREAKING NEWS | Tragedie fără margini: "Acolo, la pescuit, avea să-şi găsească sfârşitul!"

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info