1583 vizualizări 6 iul 2012

Absolvenţii ciclului liceal care s-au prezentat la primele probe de la BACALAUREAT 2012 mai au de susţinut vineri, un singur examen scris, iar PRIMELE REZULTATE de la BAC vor putea fi consultate, pe EDU.RO, duminica aceasta, pe 8 iulie.

Elevii din oraşul FOCŞANI vor putea consulta listele cu REZULTATELE de la EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012, pe portalul Ministerului Educaţiei, la categoria destinată judeţului Vrancea. Trei elevi din FOCŞANI au fost deja eliminaţi de la proba scrisă la limba şi literatura română, după ce au fost prinşi cu aparate handsfree sau cu fiţuici.

Potrivit inspectorului şcolar general, Vasilică Zaharia, asupra unei absolvente care a dat BACALAUREATUL la centrul de examinare de la Colegiul Tehnic "Gh. Asachi" din FOCŞANI a fost găsit un telefon mobil. De asemenea, la centrul de la Colegiul Tehnic "Ion Mincu" din oraşul FOCŞANI, asupra a doi absolvenţi din seriile anterioare au fost găsite handsfree-uri.

"Asistenţii l-au înştiinţat pe preşedintele de comisie, care a dispus, după întocmirea unui proces-verbal, eliminarea din examen. Candidaţii au declarat că era singura modalitate de a promova bacalaureatul", a declarat Sonica Dărmănescu, vicepreşedintele centrului de exameninare de la Colegiul Tehnic "Ion Mincu".

Materialele găsite la candidaţii de la EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012 din FOCŞANI au fost confiscate şi sigilate, consituind probă în eventualitatea depunerii unor contestaţii.

 

Citește și: