Publicat

8

ianuarie

2008

16:35

2

vizualizări

Hayssam: Am plecat ca un domn, cu capul sus, îmbrăcat la costum, parfumat, aranjat - UPDATE

Hayssam: Am plecat ca un domn, cu capul sus, îmbrăcat la costum, parfumat, aranjat - UPDATE

Sirianul Omar Hayssam i-a declarat telefonic procurorului DIICOT, Ciprian Nastasiu - care l-a deferit justiţiei pentru răpire - că a plecat din România "ca un domn, cu capul sus, la costum, aranjat, parfumat", cu ajutorul unui paşaport cu identitate falsă şi alt "look", de pe Otopeni.

Mai multe convorbiri telefonice dintre procurorul de caz Ciprian Nastasiu şi sirianul Omar Hayssam, înregistrate autorizat de Serviciul Român de Informaţii, au fost declasificate şi folosite în procesul armatorului Mustafa Tartoussi, cel care l-ar fi ajutat pe sirian să părăsească România la bordul navei sale, caz judecat de Curtea de Apel Bucureşti. Înterceptările au fost realizate în perioada 14 august -18 septembrie 2006.

Convorbirile sunt redate în 26 de note de transcriere, cu un număr de 101 pagini, interceptările fiind autorizate de către preşedintele Curţii de Apel Bucureşti din acea perioadă. În notele aflate la dosar, procurorul Nastasiu are apelativul "Nic", aşa cum prefera să i se adreseze Omar Hayssam.

Citeşte întreaga ştire pe www.mediafax.ro


UPDATE - Hayssam: În Liban vă aştept, rămân pe loc! (citiţi aici)

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
BREAKING NEWS! Serena Williams l-a făcut praf pe Ilie Năstase: ”Cam asta e tot!”

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info