Versiunea Beta

Jaf armat la o bancă din Capitală

Un jaf armat a avut loc, în jurul orei 16.50, la o sucursală Raiffeisen din şoseaua Pipera, numărul 21-23.

Din primele informaţii furnizate de Poliţia Capitalei, un bărbat mascat şi înarmat cu un pistol a intrat în bancă, i-a ameninţat pe cei doi funcţionari ai băncii care se aflau înăuntru şi a fugit cu banii din casă.

Cei doi funcţionari erau singurii care se aflau în bancă, niciunul dintre ei nefiind rănit. Deocamdată, nu se ştie exact care este valoarea prejudiciului, însă fiind ora închiderii băncii, se presupune că este vorba despre toate încasările de peste zi.

Unul dintre funcţionari a apăsat pedala de urgenţă, iar celălalt angajat, o femeie, a reuşit apăsarea butonului de panică.

Atacatorul a cerut toţi banii din bancă, însă în primul moment, anagajaţii băncii nu au reacţionat, a povestit presei comisarul şef Marius Voicu, şeful Poliţiei Sectorului 1. Ulterior, atacatorul a scos un pistol, despre care poliţiştii nu ştiu încă dacă era real sau doar o machetă, şi i-a ameninţat pe cei doi funcţionari.

Sub ameninţarea armei, angajaţii au deschis nişte sertare din unitate, unde se aflau bani, hoţul luându-i şi punându-i în rucsacul pe care îl avea. Este vorba despre sume în lei şi în euro.

Banca nu avea paznic, un oficial al băncii motivând că aceasta este procedura  normală. Cu câteva zile înainte de acest atac, poliţiştii le-au făcut un instructaj angajaţilor băncii respective despre procedurile de urmat în cazul unui atac asupra băncii, a spus comisarul şef Marius Voicu. El a confirmat de asemenea că banca respecta legislaţia atunci când a optat să nu aibă pază umană. Banca respectivă foloseşte sisteme de supraveghere video, iar poliţiştii folosesc indiciile de pe camere.

Atacatorul nu a avut complici şi a plecat pe jos, din primele cercetări.

 


 

 

21 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 BANCA !!! !!! 24.12.2012 18:01

BRAVO RENULUI ,LA BANCI NU-I NICI O PAGUBA,LA MAI MULEEEEEEEEEEEEEEE !!!

 
#2 da dar ... 24.12.2012 18:18

daca va aduceti aminte, acum cateva zile a fost jefuita o alta sucursala a raifaissen (de pe soseaua oltenitzei de data aceasta) - atunci motivarea gandul era ca din 2008, bancile nu mai erau obligate sa aiba paznici prin lege. Si, pentru prostul de la #1 - societatile de asigurari suporta paguba prostule nu bancile - te-a facut m@ta (fara cratima) otepedelist - banca n'are nici o vina ca inainte sa iei tu credit, bai prostule, nu esti in stare sa citesti doua randuri pe net ca sa stii in ce te bagi. Se cheama educatie - si sa vezi dracie - cand nu esti educat, ceilalti (si bancile) sunt de vina ca esti tu prost.

 
#3 Punisher 24.12.2012 18:32

#1 BANCA !!! !!: Esti un kretin patentat, e clar, dublat de un golan de ultima speta! E plina Romania de specimene ca tine si din pacate singurul tratament care ar da roade ar fi lobotomia totala. Fa-o, nu ezita, sa vezi ce bine te simti!

 
#4 Isarescu 24.12.2012 18:40

@BANCA !!! !!!
esti mai prost decat ALUP ta!!! de unde crezi ca vin banii cu care se platesc daunele astea, fie ca plateste banca sau o societate de asigurare, bai PLUA BEATA! crezi ca asiguratorii inventeaza, deseneaza sau cultiva banii aia in ghivece? O sa platesti TU mai multi banuti la comisioane de retragere de pe la bancomate si/sau cativa lei in plus cand iti faci RCA, cretinismule!!!! Bancile se joaca cu banii tai, nu ai ei, retard fara scoala care esti tu!

 
#5 BANCA !!!! 24.12.2012 18:59

IA MAI MERGETI IN M*ORTII MA*MII VOASTRE,TOT PLANGETI BANCILE,SA VA TUF inGURA DE DOBITOCII D*RACULUI !!! DE LA BANCI A PORNIT CRIZA,DE LA BANCI PORNESC RAZNOAIE,DE LA BANCI SE RUINEZA OAMENI,FIRME SI ECONOMII SI VOI PLANGETI BANCILE,SA VA TRAG NEAMU' PE MERTEC !!!!

 
#6 SCLAVILOR! 24.12.2012 19:49

Sclavi nemernici..ce ma bucur ca munciti pentru banci toata viata voastra de insecte, corditi-va viermilor ca sa lasati si progeniturilor credite! Felicitari celui care a luat banii ! A lua banii de la banci e o mandrie, nu e furt !

 
#7 jijioaremica 24.12.2012 20:12

SA VA F...U....T IN G...U...R...A PE TOTI CARE COMENTATI PE AICI....

 
#8 florin 24.12.2012 21:26

si o sa ii mai calce, nu au paza, nu au geamuri, nu au nimic si manevreaza sume importante de bani in vazul tuturor clientilor. Chiar daca banii sunt asigurati, prima o sa creasca... si cum banca nu merge niciodata in pierdere, tot in dobanzile si comisioanele clientilor o sa se resimta.

 
#9 alex 24.12.2012 21:40

FOARTE BINE A FACUT!
Cred ca l-a ratat pe Becalli vizavi cand a aruncat cu bani pe strada!
Amaratul ala o sa aiba si el porc de craciun!

 
#10 LEUL 24.12.2012 23:41

Hai nu mai faceti atita tapaj. Nu-i facuta nestiuta. Sint mina in mina cu cei din bancii. Specific romanesc. Tiganie ramineasca.

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Geanina Terceanu, mărturie despre mita din "Dosarul Transferurilor" şi relaţia cu Cristi Borcea