Versiunea Beta

Lista judeţelor în care luni ŞCOLILE SUNT ÎNCHISE

de Deprtamentul Corespondenţi

Mediafax//Zoltan Racz

UPDATE 6 Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a decis suspendarea, până miercuri inclusiv, a cursurilor din toate localităţile judeţului, cu excepţia celor din municipiile Botoşani şi Dorohoi, urmând ca miercuri, în funcţie de condiţiile meteorologice, să se stabilească dacă unităţile vor fi redeschise.

UPDATE 5 Un număr de 70 de unităţi de învăţământ din mai multe localităţi din Prahova sunt închise, luni, din cauza drumurilor impracticabile, iar marţi şi miercuri vor fi închise toate grădiniţele, şcolile şi liceele din 97 de localităţi din judeţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE 4 Toate cele 200 de şcoli din mediul rural din judeţul Iaşi îşi vor suspenda cursurile, luni şi marţi, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE 3 Cursurile vor fi suspendate, luni, în 1.195 de unităţi de învăţământ, în judeţele Vrancea şi Olt urmând să fie închise toate şcolile, în timp ce în alte 22 de judeţe vor fi închise până la 300 de unităţi, a anunţat, duminică, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

UPDATE 2 Şaptesprezece unităţi de învăţământ vor fi închise, luni, în judeţul Ialomiţa, în condiţiile în care există două drumuri naţionale şi 12 drumuri judeţene închise, iar 27 de localităţi sunt izolate, din cauza căderilor abundente de zăpadă şi a vântului puternic, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Ialomiţa, decizia închiderii a 17 unităţi de învăţământ a fost luată pentru ziua de luni, iar suspendarea cursurilor s-ar putea prelungi în cazul în care se menţin condiţiile meteorologice nefavorabile.

UPDATE Toate unităţile de învăţământ din Olt, judeţ afectat puternic de ninsori, vor fi închise, luni, existând chiar posibilitatea ca această măsură să fie prelungită, în condiţiile în care toate drumurile din judeţ vor fi închise, a anunţat conducerea Inspectoratului Judeţean Şcolar.

Şeful Inspectoratului Judeţean Şcolar Olt, Mariana Gheorghe, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX că în jurul orei 16.00 s-a decis închiderea a 174 de unităţi de învăţământ din judeţ în condiţiile în care toate drumurile care traversează judeţul sunt închise.

Toate unităţile de învăţământ din Vrancea, judeţ care este practic blocat din cauza zăpezii, vor fi închise, luni, o măsură similară fiind luată şi în judeţul Buzău, unde vor fi închise toate unităţile de învăţământ, cu excepţia grădiniţelor şi şcolilor generale din oraşele Buzău şi Râmnicu Sărat.

Toate unităţile de învăţământ din judeţul Buzău, cu excepţia grădiniţelor şi şcolilor generale din oraşele Buzău şi Râmnicu Sărat, vor fi închise luni şi marţi, potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean, Florina Stoian.


 

 

11 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 Romania 5.02.2012 17:14

Cauta pe Google cuvantul "romopi" si pe prima pagina afisata gasesti lucruri pe care presa nu le prezinta!!

 
#2 Inchideti ba jegurilor portocalii tot si dupa aia stingeti lumina! 5.02.2012 17:17

.

 
#3 Belzebuth 5.02.2012 17:57

@Inchideti ba jegurilor portocalii tot si dupa aia stingeti lumina!
Ba jegule rosu, cred ca au sa inghida (dupa ce te baga pe tine la adapost) au sa stinga lumina si au sa arunce si cheia in zapada. Comunist securist nenorocit ce esti!

 
#4 @ Belzebuth 5.02.2012 19:04

Te-ai simtit lezat pupinbasistule! :))
Normal ca un analfabet ca tine se bucura cand se inchid scolile!

 
#5 Sorin 5.02.2012 20:24

@@ Belzebuth
Bai Handi, macar "jegurile astea portocalii" au facut in asa fel incat * sa primeasca pensia aia jegoasa la timp... Las ca vine Crin, si-o sa asteptati pensiile cu lunile! Cretin rosu!

 
#6 Electra 5.02.2012 20:32

si in galati ?:D

 
#7 UnUl 5.02.2012 23:38

@Sorin Sa o foo=t pe co=o=rva aia de m=a=t=a in g=a=t= de scar=b=o=s=enie ca nu te-a inghitit inainte sa te bage in scar=bosenia ei de nascatoare. Astia iti dau moo=ie n u pensie jiga=ritule. Si nu o dau ei nenorocit tampit ci este o obligatie a statului pt ca pensionarii au cotizat pt aceasta pensie. La balamuc cu voi pupinpu=listii basisti

 
#8 ion 6.02.2012 08:47

bai sorine, * nu are pensie? ca dupa cum vad ca esti de handicapat, nu cred ca esti in stare sa o intreti tu. Mars la pupat b u c i l e lui basescu.

 
#9 un cititor 6.02.2012 09:09

POATE SA-I COMUNICE CINEVA RETARDATULUI DE PIEDONE CA PE STRADA CRISUL ALB SUN NAMETI DE UN METRU SI NU POT AJUNGE COPII LA GRADINITA???

 
#10 arici 6.02.2012 11:08

cica imaginea face cai o mie de cuvinte.

eu propun ca aceasta poza sa fie imaginea simbol a reformei funeriu.

de aceea a inchis sute de scoli, ca sa facem doar tinichigii si osapatari. sclavi acasa in romania.

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O judecătoare din România s-a ”trezit” cu 10.000 de euro în poşetă. Este incredibil cum a încercat să se justifice în faţa procurorilor