no author
Deprtamentul Corespondenţi
8838 vizualizări 5 feb 2012

UPDATE 6 Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a decis suspendarea, până miercuri inclusiv, a cursurilor din toate localităţile judeţului, cu excepţia celor din municipiile Botoşani şi Dorohoi, urmând ca miercuri, în funcţie de condiţiile meteorologice, să se stabilească dacă unităţile vor fi redeschise.

UPDATE 5 Un număr de 70 de unităţi de învăţământ din mai multe localităţi din Prahova sunt închise, luni, din cauza drumurilor impracticabile, iar marţi şi miercuri vor fi închise toate grădiniţele, şcolile şi liceele din 97 de localităţi din judeţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE 4 Toate cele 200 de şcoli din mediul rural din judeţul Iaşi îşi vor suspenda cursurile, luni şi marţi, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE 3 Cursurile vor fi suspendate, luni, în 1.195 de unităţi de învăţământ, în judeţele Vrancea şi Olt urmând să fie închise toate şcolile, în timp ce în alte 22 de judeţe vor fi închise până la 300 de unităţi, a anunţat, duminică, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

UPDATE 2 Şaptesprezece unităţi de învăţământ vor fi închise, luni, în judeţul Ialomiţa, în condiţiile în care există două drumuri naţionale şi 12 drumuri judeţene închise, iar 27 de localităţi sunt izolate, din cauza căderilor abundente de zăpadă şi a vântului puternic, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Ialomiţa, decizia închiderii a 17 unităţi de învăţământ a fost luată pentru ziua de luni, iar suspendarea cursurilor s-ar putea prelungi în cazul în care se menţin condiţiile meteorologice nefavorabile.

UPDATE Toate unităţile de învăţământ din Olt, judeţ afectat puternic de ninsori, vor fi închise, luni, existând chiar posibilitatea ca această măsură să fie prelungită, în condiţiile în care toate drumurile din judeţ vor fi închise, a anunţat conducerea Inspectoratului Judeţean Şcolar.

Şeful Inspectoratului Judeţean Şcolar Olt, Mariana Gheorghe, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX că în jurul orei 16.00 s-a decis închiderea a 174 de unităţi de învăţământ din judeţ în condiţiile în care toate drumurile care traversează judeţul sunt închise.

Toate unităţile de învăţământ din Vrancea, judeţ care este practic blocat din cauza zăpezii, vor fi închise, luni, o măsură similară fiind luată şi în judeţul Buzău, unde vor fi închise toate unităţile de învăţământ, cu excepţia grădiniţelor şi şcolilor generale din oraşele Buzău şi Râmnicu Sărat.

Toate unităţile de învăţământ din judeţul Buzău, cu excepţia grădiniţelor şi şcolilor generale din oraşele Buzău şi Râmnicu Sărat, vor fi închise luni şi marţi, potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean, Florina Stoian.

Citește și: