326 vizualizări 27 mai 2011

Mediafax Group, publisherul din Romania cu cel mai mare număr de branduri lider de piaţă în portofoliu, furnizează, începand din 26 mai, conţinutul integral al noului portal de ştiri şi divertisment al Romtelecom - cauta.romtelecom.ro.

Portalul cauta.romtelecom.ro conţine ştiri de ultimă oră din actualitatea economică şi politică, precum şi noutăţi mondene, auto şi din lumea sportului, furnizate de Mediafax Group.

Conţinutul media se adaugă opţiunii de căutare disponibile pe portal din toamna anului trecut şi transformă cauta.romtelecom.ro într-un adevărat portal de ştiri şi divertisment. În plus, secţiunile "Horoscop" şi "Vremea" pot fi personalizate în funcţie de zodie, respectiv principalele oraşe din România.

"Cu peste 1.500 de materiale jurnalistice realizate zilnic, Mediafax Group este cel mai important furnizor de informaţie din media românească. Suntem onoraţi de alegerea Romtelecom şi sperăm ca împreună să le oferim zilnic utilizatorilor informaţia de care au nevoie." - a spus Orlando Nicoară, Director General Mediafax Group.

"Romtelecom avansează în zona de online cu acest portal, după ce magazinul online şi portalul video lansate în ultimele luni au atras atenţia clienţilor cu mult peste aşteptările noastre. În cazul Dolcetv.ro, până la acest moment, butonul "play" a fost apăsat de peste 3.400.000 de ori, iar în ceea ce priveşte Clickshop.ro, mall-ul online de la Romtelecom, sunt înregistrate zilnic peste 5.400 de vizite," a spus Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie şi Comercial Rezidential.

La aceeaşi adresă utilizatorii vor putea găsi în curând şi informaţii de pe www.dolcesport.ro şi www.dolcetv.ro, iar în următoarele luni secţiunile de ştiri vor putea fi personalizate în funcţie de tipurile de ştiri din topul preferinţelor utilizatorului respectiv.

Aceasta este o nouă iniţiativă a Romtelecom în mediul online, după lansarea din acest an a portalului cu conţinut video www.dolcetv.ro şi a mall-ului online www.clickshop.ro

Citește și: