19283 vizualizări 27 sep 2017

UPDATE: Fiul omului de afaceri Sever Mureşan, Ştefan Mureşan, a coborât, miercuri, în jurul orei 20.15, de pe macaraua pe care a stat căţărat mai bine de 10 ore, timp în care a ameninţat că se sinucide, nemulţumit că ar fi trebuit să primească mai multe sume de bani care nu au ajuns în posesia sa.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a coborât de pe macaraua amplasată pe Bulevardul Uverturii, din Capitală, miercuri seara, în jurul orei 20.15.

El nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de un echipaj de poliţie şi dus la o secţie din apropiere.

Ştefan Mureşan a ales această formă extremă de protest pentru că era nemulţumit din cauză că ar fi trebuit să primescă mai multe sume de bani, în urma executării unor lucrări de construcţii.

Bărbatul şi-a început protestul miercuri dimineaţă, în jurul orei 10.00.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, este urcat pe o macara, amplasată pe Bulevardul Uverturii, din Capitală.

Ştefan Mureşan ameninţă că îşi ia viaţa de peste opt ore, au precizat sursele citate, şi se pare că este dispus să recurgă la acest gest pentru că nu a mai fost plătit.

La faţa locului se află mai mulţi negociatori.

Citește și: