Publicat

2

februarie

2013

12:00

38851

vizualizări

Facebook a şters aplicaţia Gândul prin care cititorii îşi scriau propriile afişe în campania "Why don’t you come over?". Aplicaţia va fi implementată pe gandul.info. GALERIE FOTO

Facebook a şters aplicaţia Gândul prin care cititorii îşi scriau propriile afişe în campania "Why don’t you come over?". Aplicaţia va fi implementată pe gandul.info. GALERIE FOTO

UPDATE 2 februarie. Pentru a două oară în ultimele cinci zile de când gândul a fost lansat campania "Why don’t you come over?", Facebook a şters, fără a oferi niciun motiv, aplicaţia "Come to Romania", prin care dumneavoastră puteaţi scrie singuri afişele. Aţi demonstrat că românii au umor, inteligenţă şi bun simţ şi nu vrem să ne oprim aici Vom încerca în cel mai scurt timp posibil să implementăm aplicaţia direct pe site-ul gandul.info.

Mai jos puteţi vedea afişele cititorilor, care care au fost salvate.

AICI GĂSIŢI AFIŞELE DIN CAMPANIA "WHY DON`T YOU COME OVER?"

"WHY DON'T YOU COME OVER" s-a auzit în toată lumea. Gândul şi GMP au venit cu o idee, iar cititorii noştri au arătat că împreună putem produce schimbarea. Se vorbeşte despre România şi se vorbeşte de bine. Aici este dovada. Mulţumim românilor inteligenţi şi celor care dau LIKE şi SHARE campaniei care a ajuns la Londra.

Noi continuăm şi vă promitem că mergem mai departe. Împreună cu voi, pentru că cititorii gândul se dovedesc în continuare extrem de inspiraţi în născocirea sloganurilor pentru campania "Why don’t you come over".

Cu ajutorul aplicaţiei de pe Facebook gândul, oricine poate crea un slogan care să îi îndemne pe britanici să viziteze România, pe care să îl afişeze apoi pe wall, sub forma celor din campania gândul şi GMP Advertising.

Iată mai jos numai câteva dintre cele mai inspirate mesaje create de cititorii gândul în ultimele 24 de ore:

"Dacă voi nu ne vreţi, noi vă vrem (Lăpuşneanu)". Mihail Vasiliu

"Noi putem să purtăm o discuţie şi fără să vorbim despre vreme". Raul Mateş

"Vrei să conduci pe cealaltă parte a drumului? Visurile devin realitate în România". Szilagyi Istvan

"Perfecţiunea s-a născut în România: Nadia Comăneci - 10 (Montreal, 1976)". Adrian Goleşteanu

"Şi noi ne urâm pe noi, dar s-ar putea să vă iubim pe voi". Ana Nagy

"Ştiţi unde este Viscri? Ei bine, Prinţul vostru ştie". Claudiu Rossi

"Cine are nevoie de Big Ben, când avem Coloana Infinitului?". Gabi Dudea

"Cândva, împărţeam acelaşi imperiu: Imperiul ROMAN". Lucian Suciu

"Charles e îndrăgostit de Transilvania. Vino s-o cunoşti!". Maria Lăpădatu

 

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
SUA stau pe un butoi cu pulbere! Donald Trump, făcut PRAF de cine se aştepta mai puţin. Declaraţiile fac înconjurul planetei

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info