Versiunea Beta

Numele deputatului Nicu Bănicioiu apare şi el în dosarul prostituatelor de lux. Procurorii susţin că o câştigătoare a unui concurs de miss A REFUZAT SĂ ÎNTREŢINĂ RELAŢII SEXUALE CU ACESTA. Ce spune Bănicioiu

Numele deputatului Nicu Bănicioiu apare şi el în dosarul prostituatelor de lux. Procurorii susţin că o câştigătoare a unui concurs de miss o REFUZĂ SĂ ÎNTREŢINĂ RELAŢII SEXUALE CU ACESTA. Ce spune Bănicioiu

În dosarul cu "prostituatele de lux" apare şi numele deputatului PSD Nicu Bănicioiu. Menţionarea numelui acestuia are legătură directă cu colegul său Robert Negoiţă, care ar fi propus unui fotomodel să întreţină relaţii sexuale cu prieteni de ai său, printre care Nicolae Bănicioiu şi Adrian Enache. Fotomodelul ar fi acceptat să aibă aceste relaţii doar cu Adrian Enache.

Redăm în continuare, ceea ce apare în dosar referitor la acest aspect: "A câştigat locul II, în timp ce titlul de miss i-a revenit Denisei Raluca Plaştin. A păstrat legătura cu Negoiţă Robert Sorin cu care a mai întreţinut şi altădată acte sexuale, fie în locuinţa sa, fie în hotel. El i-a propus de câteva ori să întreţină acte sexuale şi cu prieteni de-ai săi printre care Bănicioiu Nicolae şi Enache Adrian. A acceptat numai în cazul celui din urmă. De asemenea, i-a propus să meargă în Delta Dunării, de mai multe ori, dar l-a refuzat de fiecare dată. Înainte de a participa la un eveniment de modeling, la invitaţia inculpatului Tămârjan Ion Valeriu acesta i-a făcut cunoştinţă cu Rasitzaimoglu Muammer Tahir , cu care i-a propus să întreţină acte sexuale (plătite). A acceptat întrucât avea nevoie de bani. A primit de la Rasitzaimoglu Muammer Tahir suma de 200 de euro".

Contactat de gândul, deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a precizat: "În rechizitoriul respectiv apare o referire la numele meu şi atât, nu ca beneficiar, nu că aş fi făcut ceva, deci cred că cei care au insinuat că aş avea legătură cu nu ştiu ce reţea s-au grăbit. Eu nu-i cunosc nici pe presupuşii făptuitori şi nici pe nu ştiu ce fată, care înţeleg că oricum spune că nu a avut nimic de-a face cu mine".


 

 

22 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 PACO 10.11.2010 16:00

Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line,restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail paracostel@gmail.com

 
#2 MUCLES 10.11.2010 16:09

SEXGATE: Zeci de manechine, racolate şi plătite pentru * cu politicieni şi milionari

Mai multe manechine ar fi fost racolate, într-o reţea de sclavie sexuală, şi plătite să întreţină relaţii sexuale cu politicieni, oameni de afaceri, artişti şi interlopi. Potrivit ziarulnational.com, ancheta este confirmată de procurorii de la Crimă Organizată, care le-ar fi pus la dispoziţie o parte din probe.
Mai multe manechine ar fi fost racolate, într-o reţea de sclavie sexuală, şi plătite să întreţină relaţii sexuale cu politicieni


Pe lista celor care au beneficiat de servicii sexuale plătite s-ar afla deputatul Robert Negoiţă, fratele acestuia, milionarul Ionuţ Negoiţă, interlopul Nuredin Beinur, dar şi alte nume sonore, precum Nicolae Bănicioiu sau Adrian Enache. Potrivit surselor citate de ziarulnational.com, întreaga filieră era condusă de Ion Tămârjan şi Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, între 100 şi 500 de euro, şi promisiuni că ar putea deveni vedete şi apoi luate de soţii de către clienţii VIP.

Iată câteva fragmente din concluziile la care au ajuns anchetatorii:

"Alexandrescu Raluca Adina a făcut parte din acel grup de vreo 10 fete selectate pentru video-clipul reclamă pentru Clubul Babylon. Cazată în club, a aflat de la inculpatul Costan Relu Cornel că acel ­imobil era de fapt un bordel de lux. (…) În perioada 2007-2009 a întreţinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar prin intermediul acestuia acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Nuredin Beinur şi Rasitzaimoglu Muammer Tahir."

"Munteanu Mihaela a întreţinut acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Rasitzaimoglu Muammer Tahir şi Nuredin Beinur, prin mijlocirea inculpatului, cel care le ducea, pe ea şi pe alte fete, care-l însoţeau, cu maşina sa, în locurile în care se întâlneau cu clienţii. (…) S-a întors după aceea de mai multe ori în cluburile Babylon, o perioadă de timp dusă acolo de inculpatul Tămârjan Ion Valeriu cu autoturismul său Skoda Fabia. Acelaşi inculpat i-a propus, ba chiar i-a înlesnit întreţinerea de acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin (prezentat ca un bărbat bogat care o putea ajuta financiar), martor care i-a propus apoi să întreţină acte sexuale (se înţelege plătite) cu câţiva prieteni ai săi (Bănicioiu Nicolae, Enache Adrian)".

"Inculpatul Tămârjan Ion Valeriu se cunoaşte cu Stan Andreea încă de când aceasta avea 13 ani şi ştie că părinţii ei erau divorţaţi. Prin intermediul său, fie direct, fie indirect, victima a ajuns să întreţină acte ­sexuale plătite cu diferiţi bărbaţi: Negoiţă Robert Sorin, Rasitzaimoglu Muammer Tahir, încă de când era minoră."

 
#3 Gaoz cusut 10.11.2010 16:11

Am inteles.
Deci situatia este sub control, cum ar zice Christian Ciocan, purtatorul de chiloti.
Deci tinara speranta de stinga Banicioiu n-a apucat sa dea la *. sau doamne fereste la g.a.o.z.u.l. din fata/din spate al topmodelei.
Mai bine.
Poate lua vreo SIDA si o dadea la tot partidul.
Deci important este ca in PSD exista o alternativa la Prigoana din PDL, deci important este sa se deschida bordelurile in Indorromanea, satra UE.

 
#4 Ady Nastase 10.11.2010 16:16

Da, deci este o noua manipulare grosolana a complicelui, ....asta pardon, dusmanului nostru basescu care vrea sa ne compromita.
Deci ptr informarea simpatizantilor nostri, ca simpli cetateni, deci colegul Banicioiu deci n-avea cum sa se duca la bordelul de fete deoarece el este fetita mea si eu fetita lui, adica suntem doua lezbiene social-democrate si citeodata ne bate cu biciul Marean Daniel de la sectorul 5.

 
#5 Ion Iliescu 10.11.2010 16:19

Da deci, hmm, hmm, deci nu stiu hmm, despre ce e vorba hmm.
Deci ce trebuie retinut hmm, este ca nu eu sunt cel care hmm, am adus minerii, deci hmm, minerii au raspuns apelului nostru la apararea hmmm, cuceririlor revolutiei hmmm, rromane din decembrie hmmm, 1989.
Deci poetul Paunescu a fost hmmm, o mare personalitate hmm.

 
#6 Monicaco Lumbeanu 10.11.2010 16:22

Da deci nimic nui adevarant deci nam puso cu nimeni pe periuada deci cit a-m fost fuiteomodel.
Deci nam luato nici in * nici in cru nici in parasica deci numi amintesc nimic deci sa se inceteaza cu acezte deznigrari carem afecteaza renumele sotului.
Deci, ce spuneti?
Deci nu era vorba de mine?
Dar de cine?
A, scuze hai cam treaba, v-a las.

 
#7 MUCLES 10.11.2010 16:39

GELU VIŞAN. UN FOST VIOLATOR A AJUNS ACUM ÎN POLITICĂ ŞI ESTE DEPUTAT PD-L DE DOLJ. Numele lui este celebru, dar nu pentru că ar fi ceva de capul său, ci datorită lungului şir de creditori care stau la coadă, cu speranţa deşartă că şi-ar mai putea recupera vreodată banii de la el. Client al cămătarilor din Craiova, Gelu Vişan – violatorul puşcăriaş de odinioară – face acum de ruşine partidul de guvernământ, şi - atenţie! - muşcă mâna care l-a hrănit, cea a lui Radu Berceanu, prin intenţia de a migra la PSD. S-a născut în Vâlcea, judeţul natal al lui Berceanu şi, prin milogeli repetate, a ajuns în graţiile şefului PD Dolj, pe care nu se sfieşte să îl trădeze acum. Până să ajungă însă mare în partid, Vişan a fost angajat, ca pedagog, la Internatul actualului Liceu „Traian Vuia“. Din dragoste pentru elevi. Mai precis, eleve. Străpuns de fiorul clarului de lună din curtea internatului, a vrut să predea unei şcolăriţe prima lecţie de viaţă în doi. Şi pentru că fata nu percuta la lecţiile teoretice ale lui Vişan, el s-a gândit că poate va înţelege mai bine problema dacă i-o explică practic. Aşa că, sătul de lucrul manual din lungile şi pustiile nopţi în care nu avea cu cine să-şi împărtăşească obsesiile, şi-a dat pantalonii jos şi a violat-o cu sălbăticie, sub acelaşi clar de lună, vrând să-i explice, între timp, ce noroc are fata că e „iniţiată“ de un pedagog. A fost prins însă de oamenii legii. Cu mâinile încătuşate şi budigăii în vine, s-a trezit în arest. Pentru viol şi corupere de minore. Noroc cu Emil Constantinescu, căruia, în calitatea de preşedinte al ţării, i s-a făcut milă de patruped şi l-a eliberat, prin Decretul de Graţiere nr. 192 din 15 mai 2000 (publicat pentru posteritate şi în Monitorul Oficial 221, din 19 mai, acelaşi an). Apoi, peste fapta sa s-a aşternut tăcerea. În fond, cine să mai fi vorbit despre el? Colegii de celulă? Fata căreia i-a distrus viaţa? Elevii care-l înjurau pe la colţuri fiindcă le cerea bani de băutură? După câţiva ani, în care s-a dat la fund, el apare brusc direct în politică, direct în Partidul Democrat, direct în Consiliul Judeţean Dolj, direct în cabinetul senatorial al lui Berceanu şi acum, direct în Parlament, şi, duminică seara, direct în... direct la Realitatea. Unde, în calitatea sa de violator, avea, nu-i aşa, voie, să acuze un om pe numele căruia, până una alta nu există nicio condamnare. Foarte tare! Şi mai tare este că Vişan, în campania electorală, se milogea de Iancu să îl sponsorizeze pentru a-şi scoate fiţuica Prima Oră.

 
#8 MUCLES 10.11.2010 16:54

Desi a declarat în mai multe rånduri ca el nu este finantat de Patriciu, Crin Antonescu a contabilizat cu månuta lui, în declaratia de avere, la rubrica venituri, suma de 104.325 euro primiti de la una dintre numeroasele firme ale mogulului. Este drept, banii au fost încasati de sotia lui Crin, Adina, pentru consultanta oferita firmei Finite Assets Ltd. Informatia a fost trecuta chiar si în declaratia de interese depusa anul trecut, la Parlamentul European, de Adina Valean-Antonescu, care a consemnat ca este membru Advisory Board la Finite Assets Ltd.

Se confirma astfel o declaratie mai veche a lui Viorel Hrebenciuc, care spunea ca „Antonescu este catelusul de casa al lui Dinu Patriciu“. Referitor la finantarea familiei Antonescu de catre Patriciu, nu se stie ce fel de servicii de consultanta ofera Valean, pentru cei aproape 9000 de euro lunar, dar tinånd cont de specializarea sa, adica aceea de profesor de matematica, e greu de priceput în ce consta aceasta. Valean are însa antecedente pe statul de plata al lui Patriciu, dupa ce a fost vreme de patru ani, în perioada 2001-2004, directorul general al pusculitei liberale numite Institutul pentru Libera Initiativa (ILI). Cum se stie deja, fundatia ILI a fost finantata de Dinu Patriciu, iar printre membrii fondatori ai acesteia s-au aflat si Crin Antonescu, Ludovic Orban, Calin Popescu Tariceanu, Norica Nicolai, Dan Radu Rusanu, Teodor Atanasiu, Teodor Melescanu etc. Aceeasi fundatie a intrat apoi si în atentia procurorilor deoarece anumite tranzactii financiare facute prin ILI erau suspectate ca ar fi atras fonduri obtinute în urma unor infractiuni comise de presupusul grup de crima organizata din care, conform procurorilor, ar face parte Dinu Patriciu.
Firma la care lucreaza nevasta presedintelui liberal, offshore-ul Finite Assets Ltd, cu sediul în Insulele Virgine Britanice, a fost înfiintata de Dinu Patriciu la sfårsitul lui 2008, pentru a prelua activele fondului de investitii Fabian Romania Limited. Offshore-ul este controlat prin intermediul unei alte societati, Black Sea Global Properties Limited, înfiintata de Rompetrol Holding, deci de Dinu Patriciu. Dincolo de cei peste 100.000 de euro primiti de sotia sa, oficial, de la firma lui Dinu Patriciu, Crin Antonescu mai are de dat explicatii cu privire la provenienta celor peste 300.000 de euro care i-au intrat în conturi si au fost deja consemnati în declaratia de avere. Cum el nu este implicat în nicio afacere la vedere, iar din salariul de parlamentar este imposibil sa aduni 300.000 de euro, justificarea acestor „economii“ este o problema pentru liderul PNL. Aceasta deoarece mare parte a economiilor au fost facute, culmea!, într-un an în care Antonescu a candidat la presedintia Romåniei, deci a cheltuit enorm.

 
#9 nicu 10.11.2010 17:16

si pe la zimnicea ereai crai intre ..................

 
#10 marian 10.11.2010 17:19

Baieti o sa deveniti iinteresanti cu acast tip de stire cand un parlamentar al puterii va fi anchetat.
Altfel suntem saturati cu stiri dupa care diferite structuri ancheteaza dar nu prind pe nimeni!
1

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Reacţie de ultimă oră a Simonei Halep! "Da, e o revanşă!" Şansa primită de campioana noastră la doar o săptămână de la înfrângerea din FED Cup