589 vizualizări 10 nov 2010

În dosarul cu "prostituatele de lux" apare şi numele deputatului PSD Nicu Bănicioiu. Menţionarea numelui acestuia are legătură directă cu colegul său Robert Negoiţă, care ar fi propus unui fotomodel să întreţină relaţii sexuale cu prieteni de ai său, printre care Nicolae Bănicioiu şi Adrian Enache. Fotomodelul ar fi acceptat să aibă aceste relaţii doar cu Adrian Enache.

Redăm în continuare, ceea ce apare în dosar referitor la acest aspect: "A câştigat locul II, în timp ce titlul de miss i-a revenit Denisei Raluca Plaştin. A păstrat legătura cu Negoiţă Robert Sorin cu care a mai întreţinut şi altădată acte sexuale, fie în locuinţa sa, fie în hotel. El i-a propus de câteva ori să întreţină acte sexuale şi cu prieteni de-ai săi printre care Bănicioiu Nicolae şi Enache Adrian. A acceptat numai în cazul celui din urmă. De asemenea, i-a propus să meargă în Delta Dunării, de mai multe ori, dar l-a refuzat de fiecare dată. Înainte de a participa la un eveniment de modeling, la invitaţia inculpatului Tămârjan Ion Valeriu acesta i-a făcut cunoştinţă cu Rasitzaimoglu Muammer Tahir , cu care i-a propus să întreţină acte sexuale (plătite). A acceptat întrucât avea nevoie de bani. A primit de la Rasitzaimoglu Muammer Tahir suma de 200 de euro".

Contactat de gândul, deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a precizat: "În rechizitoriul respectiv apare o referire la numele meu şi atât, nu ca beneficiar, nu că aş fi făcut ceva, deci cred că cei care au insinuat că aş avea legătură cu nu ştiu ce reţea s-au grăbit. Eu nu-i cunosc nici pe presupuşii făptuitori şi nici pe nu ştiu ce fată, care înţeleg că oricum spune că nu a avut nimic de-a face cu mine".

Citește și: