no author
Departamentul Corespondenţi - Mediafax
1013 vizualizări 29 iul 2013

O cisternă încărcată cu ciment s-a răsturnat, luni, pe DN 72 Târgovişte - Ploieşti, în zona Mija, judeţul Dâmboviţa, şoferul autovehiculului fiind rănit şi transportat cu o ambulanţă la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, la faţa locului au intervenit pompierii militari şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

"Traficul rutier nu este blocat, doar îngreunat, cisterna s-a răsturnat în şanţ pe partea dreaptă, în direcţia sensului de deplasare, iar şoferul a fost rănit, fiind transportat cu ambulanţa la spital. Poliţiştii sunt la faţa locului şi au început cercetările la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Martorii accidentului spun că şoferul autovehiculului ar fi oprit în apropiere de locul accidentului pentru a-şi cumpăra ţigări, iar ulterior, când s-a urcat în cisternă, a vrut să îşi aprindă o ţigară, însă a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă se desfăşoară îngreunat, urmând ca o macara de mare tonaj să ajungă la faţa locului pentru a scoate cisterna din şanţ.

 

Citește și: