Versiunea Beta

Pasaj pietonal subteran in Piata Romana

Una dintre cele mai aglomerate intersectii din Bucuresti, Piata Romana, va avea un pasaj pietonal subteran, asemanator cu cel de la Universitate. Consilierii municipali au aprobat ca Primaria Capitalei sa inceapa aici constructia celui mai mare pasaj pietonal din Bucuresti. Acesta va avea o suprafata totala de 5.200 mp, va costa 64.633.260 RON, iar constructia lui va dura un an si jumatate. "Va fi un pasaj modern, de genul celui de la Piata Universitatii. Nu va fi destinat numai traversarii, ci va avea spatii comerciale si diverse alte functiuni", ne-a spus Gheorghe Udriste, seful Directiei transporturi, drumuri si sistematizarea circulatiei din Primaria Capitalei. Proiectul adoptat de consilieri prevede realizarea in pasaj a unor spatii comerciale in suprafata 970 de metri patrati. Piata Romana reprezinta un important nod de trafic al orasului, iar realizarea pasajului era necesara pentru ca circulatia auto era vizibil ingreunata de numarul mare de treceri de pietoni. Pasajul va avea douasprezece guri de acces pentru pietoni, fiind posibila traversarea pietei de pe orice artera care intra in perimetrul inelului din intersectie. (T.L.V.)

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O judecătoare din România s-a ”trezit” cu 10.000 de euro în poşetă. Este incredibil cum a încercat să se justifice în faţa procurorilor