414 vizualizări 19 apr 2010

Peste 500 de posturi vacante în domeniul hotelier sunt disponibile în Italia, prin reţeaua Eures, pentru românii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, aplicanţii trebuind să cunoască limba italiană şi să aibă experienţă în domeniu de cel puţin un an, informează Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă.

Sunt căutaţi 160 de ospătari, 150 de cameriste, 90 de spălători de vase, câte 35 de aplicanţi pentru personal recepţie şi personal pentru întreţinere, 25 de portari, 20 de bucătari sau ajutor de bucătar şi 15 hamali. Locurile de muncă sunt oferite de Grand Hotel Service din regiunea Veneto şi sunt remunerate cu salarii cuprinse între 700 şi 1.000 de euro. Potrivit ANOFM, angajatorul poate asigura, dacă se doreşte, cazare şi masă la locul de muncă, servicii pentru care angajatul ar trebui să plătească lunar aproximativ 150 de euro.

Pentru detalii suplimentare, solicitanţii se pot adresa la consilierul Eures din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu, unde vor depune un CV în limba italiană.

Citește și: