Publicat

19

aprilie

2010

20:14

409

vizualizări

Peste 500 de locuri de muncă vacante în Italia, în domeniul hotelier

Peste 500 de locuri de muncă vacante în Italia, în domeniul hotelier

Peste 500 de posturi vacante în domeniul hotelier sunt disponibile în Italia, prin reţeaua Eures, pentru românii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, aplicanţii trebuind să cunoască limba italiană şi să aibă experienţă în domeniu de cel puţin un an, informează Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă.

Sunt căutaţi 160 de ospătari, 150 de cameriste, 90 de spălători de vase, câte 35 de aplicanţi pentru personal recepţie şi personal pentru întreţinere, 25 de portari, 20 de bucătari sau ajutor de bucătar şi 15 hamali. Locurile de muncă sunt oferite de Grand Hotel Service din regiunea Veneto şi sunt remunerate cu salarii cuprinse între 700 şi 1.000 de euro. Potrivit ANOFM, angajatorul poate asigura, dacă se doreşte, cazare şi masă la locul de muncă, servicii pentru care angajatul ar trebui să plătească lunar aproximativ 150 de euro.

Pentru detalii suplimentare, solicitanţii se pot adresa la consilierul Eures din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu, unde vor depune un CV în limba italiană.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
În ce direcţie circulă autobuzul? 80% dintre copii ştiu răspunsul! Testul de logică care îi frustrează pe adulţi. Care e varianta corectă

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info