Versiunea Beta

Preşedintele Băsescu, operat la tiroidă la Spitalul Militar

Preşedintele Băsescu, operat la tiroidă

De această dată, Traian Băsescu a ales Spitalul Militar Central din Bucureşti în locul clinicii din Austria

Preşedintele Traian Băsescu ar urma să sufere o nouă intervenţie chirurgicală, de data aceasta la Spitalul Militar Central din Bucureşti, după cum au declarat, pentru ziarul Gândul, surse medicale. Acestea au precizat că intervenţia ar trebui să aibă loc sub asistenţa a doi medici de la spitalul din Viena, unde şeful statului a suferit, în luna mai a anului trecut, o operaţie de hernie de disc. Se pare că noua intervenţie chirurgicală nu ar fi legată de cea precedentă. Administraţia prezidenţială nu a difuzat nici un comunicat oficial în legătură cu această intervenţie până la apariţia informaţiei în presă. Conform purtătorului de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan, este vorba despre o operaţie „obişnuită”, la tiroidă. Turcan a mai spus că şeful statului a ales să fie operat, în loc să urmeze un tratament de lungă durată. Preşedinţia a refuzat să precizeze când va suporta şeful statului intervenţia chirurgicală, oficialii de la Cotroceni spunând doar că preşedintele îşi va respecta programul stabilit deja.

Administraţia prezidenţială a făcut aceste precizări la solicitarea ziarului Gândul. Iniţial, din surse medicale se aflase că operaţia preşedintelui se va desfăşura sâmbătă, la Spitalul Militar Central, şi că ar fi legată de intervenţia chirurgicală de la Viena.

După operaţia de anul trecut, preşedintele a fost avertizat de medici că nu are voie să stea prea mult în picioare, să facă efort şi că trebuie să urmeze cu stricteţe programul de recuperare fizică. Tot atunci s-a modificat şi cadrul legal în legătură cu asistenţa medicală pentru primii oameni în stat. Prin hotărârea CSAT, toţi demnitarii de rang înalt trebuie internaţi obligatoriu în Spitalul Militar Central, iar în cazul unei intervenţii chirurgicale la care trebuie supuşi şeful statului sau premierul, se impune convocarea comisiei medicale speciale. Până acum, această procedură de convocare nu fusese parcursă.


 

 

128 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 gandul.info 6.09.2007 22:44

Preşedintele Traian Băsescu ar urma să sufere o nouă intervenţie chirurgicală, de data aceasta la Spitalul Militar Central din Bucureşti, după cum au declarat, pentru ziarul Gândul, surse medicale. Acestea au precizat că intervenţia ar trebui să aibă loc sub asistenţa a doi medici de la spitalul din Viena, unde şeful statului a suferit, în luna mai a anului trecut, o operaţie de hernie de disc. Se pare că noua intervenţie chirurgicală nu ar fi legată de cea precedentă.

 
#2 Draga Basescu, 6.09.2007 22:56

saluta-l pe Preafericit din partea poporului care te-a votat

 
#3 Rautatilor 6.09.2007 22:59

Ce tot criticati autoarea articolului? Starea de sanatate si bolile presedintelui de stat sunt confidentiale. De multe ori se arunca cu praf in ochi pe o directie sau altul dar nimeni din publicul larg nu stie adevarul.

 
#4 Ve Nin 6.09.2007 22:59

Avea dreptate Vadim. E pe duca.

 
#5 @Basescu 6.09.2007 23:07

Sfat: sa te opereze Menghele.

 
#6 sile 6.09.2007 23:32

Sa speram ca medicul va veni cu o mantie lunga, neagra si cu gluga, iar operatia s-o faca cu coasa. Doamne ajuta!

 
#7 YO 6.09.2007 23:35

POATE IL OPEREAZA SI LA CAP CA E MAI MULTA NEVOIE ACOLO

 
#8 Tatal Hotilor 7.09.2007 01:59

Nu mor caii cand vor cainii, Speri mata dar speri degeaba! ::) Daca vreti sa trimititeti un mesaj lui teoctist vorbiti cu tatal hotilor, ala se-ntalneste cu el curand :)

 
#9 LAT 7.09.2007 02:04

Desi sunt de acord ca soarta meritata a BaSECUlui ar fi tocmai cea indicata de cativa antescriitori, este de reamintit faptul ca pe de o parte pedeapsa cu moartea a fost abolita in Romania, iar pe de alta parte "urarile" de drum bun spre lumea de dincolo nu constituie o atitudine acceptabila... Trecand peste aceste aspecte, este de remarcat hilarul discrepantei dintre titlul si continutul articolului. Primul arata ca asa-zisul presedinte va suferi o reinterventie pe coloana vertebrala, pe cand cel din urma indica o viitoare operatie a glandei tiroide. Se pare ca totusi autoarea stie ca tiroida nu este un accesoriu al coloanei vertebrale... asa ca nu vad in aspectul de mai sus decat semnul celei mai crunte superficialitati posibile in redactarea unui articol. Aspect cu care "Gandul" se straduieste din greu in ultima vreme a ne obisnui...

 
#10 LAT 7.09.2007 02:09

Hilarul mentionat in precedentul meu mesaj de aici devine ultra-hilar: in cele cateva minute ce mi-au fost necesare introducerii mesajului mentionat, titlul articolului a fost modificat si adus in concordanta cu continutul!!! Aferim, splendida si crasa superficialitate!!!

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O păţeşte şi cel mai puternic om de pe pământ! Când şi-au dat seama era deja prea târziu! FOTO Imagine TRUCATĂ cu Obama dată publicităţii. TOP GAFE