Publicat

27

ianuarie

2011

18:35

94

vizualizări

PREŞEDINTELE CJ ARGEŞ, POSIBIL ACCIDENT CEREBRAL DUPĂ CE A FOST ARESTAT PENTRU 29 DE ZILE. Acesta va fi transportat la spitalul Floreasca din Capitală

PREŞEDINTELE CJ ARGEŞ, POSIBIL ACCIDENT CEREBRAL DUPĂ CE A FOST ARESTAT PENTRU 29 DE ZILE. Acesta va fi transportat la spitalul Floreasca din Capitală

UPDATE 5: Brădişteanu: Constantin Nicolescu este conştient, dar are dificultăţi în a pronunţa cuvintele

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este conştient, dar are dificultăţi în a pronunţa cuvintele, iar examenul neurologic va arăta dacă a suferit un accident vascular cerebral, a declarat, joi seară, Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca.

Brădişteanu a spus că starea lui Constantin Nicolescu este gravă, iar până nu sunt făcute toate analizele necesare nu poate fi pusă în discuţie o intervenţie chirurgicală. El a precizat că arterele care hrănesc inima au stenoze de peste 90 la sută, precum şi "stenoze dinamice".

Profesorul Brădişteanu a mai spus că preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş se exprimă cu greutate, având o tulburare de vorbire. El a precizat că Nicolescu spune că vorbeşte mai bine decât atunci când a plecat de la Piteşti.

Brădişteanu a adăugat că examenul neurologic va stabili dacă Nicolescu a suferit un accident vascular cerebral sau un spasm şi cât de extins a fost acesta.

"Sper să evoluze bine, aşteptăm să elucidăm starea cerebrală", a precizat Brădişteanu.

Profesorul Şerban Brădişteanu a mai spus că în noaptea de joi spre vineri echipa medical nu va mai face alte investigaţii, ci doar îl va stabiliza pe Nicolescu, urmând ca vineri să fie supus şi altor investigaţii cardiologice şi neurologice.

"Va trebui, în principiu, operat. Sper că îl vom stabiliza", a arătat Brădişteanu.

El a precizat că în cazul lui Nicolescu este vorba de o boală de metabolism, dar este foarte probabil ca şi stresul să fi declanşat puseul acut.

Întrebat dacă Nicolescu va putea fi tratat în sistemul penitenciar, Brădişteau a răspuns că acest lucru va fi posibil după ce preşedintele CJ Argeş va fi stabilizat.


UPDATE 4: Beuran spune că nu este exclusă varianta unui accident vascular cerebral în cazul lui Nicolescu

Profesorul Mircea Beuran a declarat, joi seară, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că nu este exclusă varianta unui accident vascular celebral în cazul lui Constantin Nicolescu, menţionând că este nevoie de "o concluzie medicală pe toate segmentele vitale".

El a spus că situaţia medicală a preşedintelui CJ Argeş este "de exploatat".

Beuran a spus că acesta rămâne "un pacient adus în situaţia în care a fost adus".

Întrebat dacă este exclusă varianta unui accident vascular cerebral, Beuran a negat, menţionând că este necesară însă o investigaţie medicală.

"Îl cunosc din studenţie. Acest om merită orice efort", a spus Beuran.

Întrebat dacă a remarcat personal judiciar în sala unde este internat Nicolescu, Beuran a spus că nu a văzut astfel de persoane, însă a menţionat că interesul său a fost strict medical.


UPDATE3: Ambulanţa care l-a adus pe preşedintele CJ Argeş a ajuns la Spitalul Floreasca.

Constantin Nicolescu a fost transportat cu o ambulanţă de la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde i s-au făcut primele investigaţii după ce a suferit atacul de cord, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală. Ambulanţa a ajuns la Spitalul Floreasca în jurul orei 21.30, preşedintele CJ Argeş fiind scos pe targă şi preluat de un echipaj medical.

Preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, fost parlamentar PSD de Argeş, l-a aşteptat pe preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti, menţionând că speră ca starea de sănătate a acestuia să se amelioreze.

Văcăroiu a declarat, la Realitatea TV, că la spital au fost chemaţi Daniela Bartoş, Şerban Brădişteanu şi Mircea Beuran.

Văcăroiu a menţionat că Nicolescu a fost preşedinte al CJ Argeş şi pe vremea când el conducea Guvernul. "Şi a avut rezultate excepţionale", a spus Văcăroiu.

El a adăugat că nu este clar de ce a fost arestat Nicolescu.

Pe de altă parte, Văcăroiu a menţionat că nu doreşte să comenteze politic acest caz.


UPDATE2: Preşedintele CJ Argeş, care a făcut atac de cord, va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitală

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a suferit un posibil accident cerebral, joi seară, la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea sa preventivă, va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce i-au fost făcute prime investigaţii la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Argeş, Gabriel Popa, şeful CJ Argeş a fost trimis cu o ambulanţă, în jurul orei 20.20, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru investigaţii suplimentare.

"Soţii Nicolescu au fost preluaţi de ambulanţele noastre de la Tribunalul Argeş după ce echipajele medicale le-au acordat primele îngrijiri şi i-au stabilizat. Ambii au fost duşi la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde au fost supuşi unor investigaţii. Nu cunosc dacă domnul Nicolescu figurează în evidenţele medicale cu antecedente în acest sens şi nu ştiu dacă acesta a mai suferit o asemenea afecţiune. În acest moment o ambulanţă a serviciului nostru a plecat cu preşedintele Consiliului Judeţean spre Spitalul Floreasca", a spus dr. Gabriel Popa.

Preşedintele CJ Argeş, arestat. Ce caută Arhiepiscopul Calinic în scandalul de corupţie şi cum un deputat PDL şi-a băgat coada în treburile Bisericii


UPDATE 1 : Preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, arestat, joi seară, i s-a făcut rău în momentul în care urma să fie scos din instanţă şi dus în arest, fiind luat cu o targă şi dus la o ambulanţă aflată în curtea Tribunalului Argeş, iar la scurt timp a leşinat şi soţia acestuia.

Lui Nicolescu i s-a făcut rău în holul Tribunalului în momentul în care aştepta ca duba Poliţiei să vină să îl preia pentru a-l duce în arest. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, al cărei echipaj i-a acordat primul ajutor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"După primele simptome ar putea fi vorba despre un atac de cord şi urmează să îi acordăm îngrijiri medicale şi să vedem în continuare cum evoluează", a spus dr. Cristina Stocheci, de la Serviciul de Ambulanţă Argeş.

La scurt timp, şi soţia preşedintelui CJ Argeş a leşinat în holul instanţei, fiindu-i acordată şi acesteia asistenţă medicală.

La ora transmiterii acestei ştiri, Nicolescu fusese urcat într-o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Piteşti, iar o altă ambulanţă aşteaptă să o preia pe soţia acestuia.


UPDATE: Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut de procurorii DNA Piteşti pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, au decis, joi seară, magistraţii Tribunalului Argeş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După ce judecătorii au acceptat propunerea procurorilor DNA Piteşti de arestare preventivă pentru 29 de zile în cazul preşedintelui CJ Argeş, susţinătorii acestuia şi-au manifestat nemulţumirea huiduind.

La ora transmiterii ştirii, preşedintele CJ Argeş, lider al filialei judeţene a PSD, urmează să fie urcat în duba Poliţiei şi dus în arestul IPJ Argeş.Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Reacţie FĂRĂ PRECEDENT a premierului Slovaciei. Scandalul capătă proporţii neaşteptate iniţial: acuzaţii incredibile la adresa Germaniei şi a Italiei

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info