1006 vizualizări 13 sep 2017

"De peste 20 de ani, de când este prezentă pe piaţa din România, Alka a respectat întotdeauna legislaţia în vigoare. Suntem o companie serioasă şi responsabilă, iar activitatea noastră susţine în mod direct peste 600 locuri de muncă. Pentru noi, reputaţia nepătată este cel mai de preţ lucru, iar acest aspect reiese din întreg comportamentul nostru de afaceri. Precizăm că domnul Ady Hirsch, CEO Alka, nu se află printre persoanele asupra cărora s-au găsit sume de bani sau documente asociate acestei investigaţii. Atât domnul Ady Hirsch, cât şi compania Alka sunt la dispoziţia autorităţilor cu toate datele necesare pentru a putea conduce o investigaţie corectă, bazată pe informaţii total transparente. Suntem primii care sunt interesaţi să se facă lumină în această situaţie", se arată într-un comunicat de presă al companiei Alka, remis miercuri seară MEDIAFAX.

DIICOT Ploieşti a făcut, miercuri, 23 de percheziţii într-un dosar în care este vizată o societate producătoare de dulciuri, infracţiunile vizate fiind de evaziune fiscală şi spălare de bani. Percheziţii au fost şi la domiciliul patronului firmei, omul de afaceri Ady Hirsch, potrivit unor surse judiciare. Vizate de anchetă sunt două grupări suspectate că ar fi cauzat un prejudiciu de 50.000.000 de lei prin evaziune fiscală şi spălare de bani. Percheziţiile au avut loc în Bucureşti, Ilfov, Ialomiţa, Suceava, Vrancea, Constanţa şi Harghita.

Printre societăţile vizate este firma Alka, fiind desfăşurate percheziţii la domiciliul patronului, Ady Hirsch, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Citește și: