Versiunea Beta

PRIMELE REZULTATE LA BAC 2012 Botoşani

REZULTATE BAC Mediafax Foto / Liviu Chirica

Emoţiile generate absolvenţilor de liceu de examenul maturităţii vor fi spulberate odată cu aflarea PRIMELOR REZULTATE PE JUDEŢE de la EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012, afişate online pe EDU.RO.

Botoşănenii pot consulta aceste REZULTATE cu ajutorul filtrului pentru JUDEŢUL BOTOŞANI, creat pe site-ul Ministerului.

Până acum, doi candidaţi la BAC 2012 din BOTOŞANI au fost eliminaţi, miercuri, din EXAMEN, după ce au fost surprinşi având asupra lor telefoane mobile, iar altul a fost eliminat după ce a fost prins cu fiţuici, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean BOTOŞANI, Rodica Mighiu.

Ea a precizat că a mai fost un caz special, al unui candidat de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu", care este bolnav de meningită acută virală şi care a susţinut proba în spital, în prezenţa unei comisii speciale.

La EXAMENUL DE BACALAUREAT de anul trecut, JUDEŢUL BOTOŞANI s-a clasat printre fruntaşele ţării în ceea ce priveşte rata de promovare, 58,27% dintre elevi au trecut.

 

 


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Sunt devastaţi! DNA a aruncat BOMBA: ajung din nou în faţa judecătorilor! De ce sunt acuzaţi acum