Versiunea Beta

PRIMELE REZULTATE LA BAC 2012 Dolj

REZULTATE BAC Mediafax Foto / Nicu Mircea

Primele rezultate la BACALAUREAT 2012 sunt afişate pe EDU.RO. Absolvenţii de clasa a XII-a pot verifica notele primite la examenul de BAC 2012, sesiunea iunie-iulie, şi la unităţile de învăţământ unde au susţinut probele.

Candidaţii de la BACALAUREAT 2012 nemulţumiţi de notele primite pot depune contestaţii pe data de 9 iulie, în intervalul orar 8-12. Anul trecut, la examenul de bacalureat, sesiunea iunie-iulie, rata de promovare a fost de 45,72%, cea mai scăzută din ultimele două decenii.

Datele Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului arată că anul acesta la BAC 2012 s-au înscris în jur de 180.000 de candidaţi. Pe portalul edu-ro sunt afişate primele rezultate la BACALAUREAT 2012 la nivelul întregii ţări.

Examenul de BAC 2012 s-a desfăşurat în 777 de centre, dintre care 615 de examen şi 162 de evaluare a lucrărilor. Toate unităţile sunt dotate cu sisteme de supraveghere.

 


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O păţeşte şi cel mai puternic om de pe pământ! Când şi-au dat seama era deja prea târziu! FOTO Imagine TRUCATĂ cu Obama dată publicităţii. TOP GAFE