Publicat

20

decembrie

2012

19:00

15141

vizualizări

Programul de guvernare al CABINETULUI PONTA II, scris pe un Microsoft Word PIRATAT

Programul de guvernare al CABINETULUI PONTA II, scris pe un Microsoft Word PIRATAT

Versiunea electronică a Programului de guvernare a României pentru perioada 2013-2016, dat publicităţii joi de Guvernul condus de Victor Ponta, este realizată într-o versiune piratată a programului Microsoft Office Word. Documentul a fost postat pe pagina de internet a Guvernului României.

La proprietăţile documentului Word, pot fi observate numele autorului şi compania pe numele căreia este înregistrată copia programului de redactare pe calculator – Microsoft Office Word.

Autorul este Cătălin Cîndea, angajat al Guvernului la cabinetul premierului Victor Ponta. La numele companiei apare „Grizli777”.

O apariţie comună pentru utilizatorii de Microsoft Office piratat, „Grizli777” este numele grupului sau individului care s-a ocupat de „spargerea” programului original, prin furnizarea unei licenţe false care poate fi descărcată de pe site-urile de specialitate. Folosind "crack"-ul produs de Grizli777, programul poate fi utilizat fără să fie cumpărat.

Pe forumurile de specialitate mai circulă o altă versiune a numelui Grizli777. Acesta ar fi semnul că utilizatorul foloseşte o ediţie "Enterprise" a Microsoft Office 2007, pentru că Grizzli777 a "spart" doar această versiune de Microsoft Office. Aceasta nu este însă destinată publicului şi nu poate fi găsită la vânzare pentru orice persoană, fiind folosită doar de organizaţii sau mari companii.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Asta le întrece pe toate! Un senator spune că este prieten cu Kim Jong-Un! Ce cadou incredibil vrea să-i ducă liderului nord-coreean

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info