Versiunea Beta

Protestul lui Cristian Tudor Popescu – pancarta pe care scrie „Gazetar Găozar“

Protestul lui Cristian Tudor Popescu – pancarta pe care scrie „Gazatar Găozar“

Cristian Tudor Popescu a venit vineri la emisiunea „Cap şi Pajură“ de la realitatea TV purtând o pancartă pe care scria „Gazetar Găozar“. Potrivit spuselor editorialistului, pancarta a apărut ca urmare a jignirii adresate de Mircea Băsescu ziaristului Robert Veress de la Gândul. „Calificativul de găozar a fost dat de Traian Băsescu breslei ziariştilor, iar Mircea Băsescu, care face apel la calitatea sa de frate al Preşedintelui, doar preia acest calificativ. Şi nu eu sunt cel care face referire la Mircea Băsescu ca la fratele preşedintelui, ci chiar dânsul şi-a asumat această calitate“, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Astfel, dincolo de aspectele legislative sau profesionale ale discuţiei dintre Mircea Băsescu şi ziaristul Robert Veress, problema care merită atenţie este aceea a atitudinii, spune editorialistul Gândul. „Iar prin această atitudine, acest om poate fi aşezat liniştit într-o galerie a mitocanilor. Faptul că acest om îşi permite să insulte în acest mod nişte oameni care nu au făcut altceva decât să-l întrebe, apelând la calitatea sa de frate al Preşedintelui este stupefiant“, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, a fost acuzat recent de Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP) că a pus pe roate la Constanţa o afacere tip Băneasa – Puiu Popoviciu. Mai precis, a fost acuzat că vrea să folosească terenuri agricole aparţinând statului pentru a dezvolta o afacere imobiliară. Contactat de Gândul pentru precizări, Mircea Băsescu a răspuns în stil „prezidenţial“ la o întrebare simplă, adresată pe un ton politicos: „Chiar dacă am fost marinar, ştiu toate şmecheriile astea. Dacă vrei, vii aicea şi te învăţ eu cum se fac. Ori îţi faci meseria, ori eşti un găozar ca alţii, cum bine v-a zis frate-miu”. (A.S.)


 

 

348 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 gandul.info 3.04.2009 21:42

Cristian Tudor Popescu a venit vineri la emisiunea „Cap şi Pajură“ de la realitatea TV purtând o pancartă pe care scria „Gazetar Găozar“.

 
#2 Ma gandeam eu ! 3.04.2009 21:42

ma gandeam eu ca ctp trrebuie sa fie gaozar, altfel n-ar avea atatea divorturi la activ. la gandul e un cuib de gaozari !

 
#3 MiTescu 3.04.2009 21:47

iata stirea : robot romanesc premiat la salonul inventiilor din geneva:
3w.bluewin.ch/fr/index.php/ 138,137484/salon_des _inventions_de_genev e__le_grand_prix_a_u n_robot_scanner/

 
#4 MARGELATU 3.04.2009 21:51

chestia aia pe care o are pe piept am crezut ca este cartea lui de identitate.

 
#5 d-le ziar gandul, 3.04.2009 21:54

trebuia oare sa apara si stampila ( confirmare notariala si asumata de parti ) pe chelia indaratnicului ca sa ne dam seama cu ce avem ,ref.articol,in ograda acestui forum ???!!!???...e clar ca ctp'ul a devenit brand de "scuipat"si nu mai este ziarist de mai mult timp...tenisu si ppeenniissuu intareste site'ul...in afara de bani,individul asta nu mai produce decat mila !!!

 
#6 Mitocani sadea, 3.04.2009 21:58

tutuiesc pe oricine, la orice ora. face-m-as in banii lor.

 
#7 **** 3.04.2009 22:01

buna pancarta; asta si este!

 
#8 cristi 3.04.2009 22:04

ai dreptate

 
#9 terzi petre 3.04.2009 22:05

d-ul ctp incearca s-o faca pe victimal. dar nu-i mai reusesre. elev al kgb-istului tinu, care, pare ca i- a lasat mostenire relatiile, chiar deghizat la gandul, incepe sa-mi devina de compatimit. cum adica, d-ul ctp nu stie ca tot ce se intampa in justitia romana se datoreaza si decretului-lege, semnat de ion iliescu in febr.1990, prin care toti absolventii de la "stefan gheorghiu", care au facut cursuri de drept civil, au primit permisiunea sa-si dea diferentele de examene pentru a putea primi diploma de absolvent al facultatilor de drept.
in acest fel toti activistii si asimilatii acestora din securitare armata si alte structuri ale regimului bolsevic al lui ceausescu, ramasi someri dupa revolutie, au putut deveni "juristi", invadand justitia romana. acesti baieti "capabili de orice", specialisti in "a se orienta si descurca", autori ale raportarilo maretelor realizari ale "epocii de aur", fac acum legea in justitia romana. cu asa gunoaie, unde ar fi putut ajunge justitia romana ?
cand dansul era probail tanar inginer, circula o gluma: " stii bancul cu dinca ?....din kakatul asta nu mai esim !" mie, naivul, mi s-a parut ca vom esi dupa ce vom scapa de ceausescu si acolitii lui, dupa ce i-am vazut pe unii dupa gratii. dupa ce iliescu a prins ceva chiag, cu ajutorul fostei securitati si a nomenclaturistilor, i-a amnestiat si acum vin sa-l judece la televizor, asa cum facea stefan andrei, pentru care era impresionant cate milioane de porci crestea romania, fara sa-l intereseze, pe cati ii mancau romanii, si cati erau exportati pentru burtile din tarile capitaliste aflate pe marginea prapastiei, noi multumindu-ne cu unghiile de la picioare, denumiti "adidasi" . se constata ca urmele trecutului ne ghideaza inca, si asta si datorita activitatii d-vs la adevarul (scanteia), imediat dupa revolutie care ati militat eficient contra taranistilor, diversiunii celor care "nu au mancat salam cu soia", prin actinile din piata universitatii, ...etc, etc,...
si acum veniti sa ne invatati "la gat cravata cum se face nodul", si sa "blagosloviti norodul .............creata"

la-so jos ca macae d-le ctp !

 
#10 vrajitorul din **** 3.04.2009 22:05

de la mai animalule la bai caraghiosule, sau de la agonie la extaz - astfel poate fi caracterizata atitudinea fata de ziaristi dar si reactia acestora, fie ea provocata.

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
SURPRIZĂ! Oferta pe care Iranul i-a făcut-o României. Ce răspuns aşteaptă oficialii de la Teheran