Versiunea Beta

REZULTATE BAC 2012 pe EDU.RO - CUM AFLI CE NOTE S-AU LUAT ÎN LICEUL TĂU. Lista REZULTATELOR din JUDEŢE - Sălaj

Rezultate BAC 2012 - Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Absolvenţii de clasa a XII-a află primele REZULTATE BACALAUREAT 2012 Sălaj. Acestea vor fi publicate atât pe EDU.RO, cât şi la liceele unde s-au susţinut probele.

REZULTATE BACALAUREAT 2012 publicate pe EDU.RO

Pe portalul edu.ro sunt publicate primele REZULTATE la BACALAUREAT 2012 obţinute de elevii care au absolvit clasa a XII-a la nivelul întregii ţări.

Elevii care nu vor reuşi să obţină o notă de trecere după afişarea REZULTATELOR BACALAUREAT 2012 din Sălaj, sesiunea iunie-iulie, mai pot da examenul în sesiunea din toamnă, doar dacă nu au fost eliminaţi.

 


 

 

2 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 bogdan 9.07.2012 10:08

dar nimeni nu vorbeste despre schimbarea subiectelor la matematica ceea ce adus la situatia actuala de la bac .
de ce cei care sunt raspunzatori nu spun nimic
doar cei care au facut cite 5 ore pe saptamina de matematica (M1) au reusit, avind subiectele de la (M2)
este corect ceea ce au facut subaterni ministrului
elevi sunt inculti dar ei cum sunt

 
#2 Livia 9.07.2012 17:54

Inteleg nemultumirile celor care au invatat in cei 4 ani de liceu dar nu-i inteleg pe cei care cred ca pot sa"şmrcherească" orice în viaţa aceasta. Sigur ca sunt multe nereguli privind programa pentru Bac dar nu se poate ca un absolvent de 12 clase, care mâine-pomâne va ajunge parlamentar sau organ de decizie pentru soarta copiilor noştri, să nu fie în măsură să elaboreze o lucrare despre Eminescu de minimum nota 7.Stim foarte bine ca părintii nu au timp de educaţia copiilor şi lasă totul în grija şcolii iar scoala face şi ea ce poate, deoarece nprofesorii nu au voie să"jignească elevii" spunându-le cum să se pooarte sau că n-au învăţat.Asta este lumea în care trăim şi care se află în derivă

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Sunt devastaţi! DNA a aruncat BOMBA: ajung din nou în faţa judecătorilor! De ce sunt acuzaţi acum