418150 vizualizări 2 iul 2011

Rezultate la BAC 2011, sesiunea de toamnă, sunt afişate online pe edu.ro. Găsiţi aici rezultate pe judeţe şi ultimele informaţii despre BAC 2011 examenul din august.

Din primele informaţii, rata de promovare pe ţară este dezastruoasă.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2011, DUPĂ CONTESTAŢII. VEZI AICI CUM A CRESCUT GRADUL DE PROMOVARE PE JUDEŢE

CITEŞTE CELE MAI IMPORTANTE SUBIECTE PE TEMA BACALAUREAT 2011:

REZULTATE BAC 2011: Vezi cum a rezolvat CTP subiectele de la limba şi literatura română

După ce a demonstrat că era destul de uşor să obţii nota 5 la proba de matematică, Cristian Tudor Popescu a rezolvat şi o parte din subiectele la limba şi literatura română. Vezi cum a abordat subiectul al doilea, constând în elaborarea unei text argumentativ pornind de la o afirmaţie a lui Nichita Stănescu.

REZULTATE BAC 2011. Inspector şcolar: "Orice om normal ar fi luat 8 la examenul de matematică"

Revoltat de felul în care au fost prezentate rezultatele la proba de matematică din acest an a examenului de bacalaureat, inspectorul şcolar general al judeţului Brăila, Viorel Botea, a declarat pentru gândul: "Cum să ia note mari la bacalaureat dacă nu se învaţă? Un elev care a învăţat lua cel puţin 7-8 la această disciplină. Un elev bun lua 10."

BACALAUREAT 2011. Acesta este tatăl lui Big Brother, sistemul de supraveghere care a făcut ravagii la BAC

Doru Resmeriţă, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Galaţi, susţine că i-a prezentat încă de anul trecut ministrului Daniel Funeriu un "proiect pilot", la acea vreme, privind introducerea sistemului de supraveghere video la examenul de bacalaureat. "Noi am introdus în judeţ încă de anul trecut, de la sesiunea din august a examenului de bacalaureat, sistemul de supraveghere video la acest examen. I-am prezentat atunci acest sistem pilot ministrului Funeriu care l-a apreciat", a declarat pentru gândul Doru Resmeriţă, şeful ISJ Galaţi.

Rezultate BAC 2011: Un olimpic la fizică a avut un şoc atunci când a văzut că a luat 2,20 la… fizică

Armin Brezovszky, un olimpic maramureşean la fizică, a constatat cu stupoare în urma afişării rezultatelor de la bacalaureat că fusese respins deoarece luase nota 2,20 la fizică. Tânărul a depus contestaţie, câteva ore mai târziu fiind informat că a fost vorba despre o greşeală de transcriere a notei. În realitate, nota tânărului era 9,20.

Bacalaureatul din Franţa, comparat cu cel din România. Înainte de susţinerea probelor, au existat scurgeri ale subiectelor pe net

Jurnaliştii francezi compară problemele întâmpinate la sesiunea de bacalaureat din Franţa cu cele din România. "Nu numai în Franţa există fraudă la Bac. În România, rezultatele de la examenul de maturitate făcute publice luni, 4 iulie, arată că numai un elev din doi a promovat testul", scrie publicaţia online slate.fr. Site-ul mai precizează că autorităţile române atribuie acest eşec măsurilor sporite de combatere a fraudei la examen.

CONTESTAŢII BACALAUREAT 2011. REVOLTA nemulţumiţilor de la BAC. Număr aproape dublu de contestaţii faţă de anul trecut. EXCLUSIV

Rezultatele dezastruoase de la bacalaureat au determinat un număr fără precedent de candidaţi să ceară reevaluarea lucrărilor. Datele centralizate de gândul indică faptul că în acest an elevii români au depus 79.400 de contestaţii, adică aproape de două ori mai multe decât anul trecut.

REZULTATE BAC 2011. Secretul SUCCESULUI la BAC: Primele trei judeţe din topul pe ţară NU AU AVUT CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Rezultatele la Bac 2011 nu au fost determinate doar de efortul depus la învăţătură de liceeni, ci şi de prezenţa camerelor de supraveghere video în sălile de examinare. După cum se poate vedea şi pe harta promovabilităţii la Bacalaureat, judeţele cu procentul cel mai ridicat de promovabilitate la Bac 2011 sunt şi cele unde camerele au lipsit cu desăvârşire sau au acoperit doar o mică parte din centrele de examinare.

REZULTATE BAC 2011. Ministerul Educaţiei a dispus recorectarea mai multor LUCRĂRI ALE ELEVILOR DE 10, printre care şi cea a fiului primarului din Buzău - surse Mediafax

Lucrările celor trei absolvenţi de liceu din Buzău care au obţinut media 10.00 la examenul de bacalaureat au fost recorectate, la solicitarea oficialilor din Ministerul Educaţiei, notele obţinute fiind reconfirmate, susţin surse din învăţământul buzoian, citate de corespondentul MEDIAFAX.

Cât plătesc părinţii pentru REZULTATELE LA BAC. Preţul "corect" al meditaţiilor la principalele materii în Bucureşti şi în ţară

În speranţa unor rezultate cât mai bune la bacalaureat, părinţii pot cheltui între 200 şi 700 de lei lunar, în funcţie de numărul materiilor la care copiii lor fac meditaţii.

Spre deosebire de situaţia de acum zece ani, notele de la bacalaureat reprezintă acum unul dintre criteriile pentru admiterea la multe facultăţi, aşadar miza e mai mare.

REZULTATE BACALAUREAT 2011: La acest liceu NU S-A MAI PICAT BACUL din anii 1980

În ultimii 30 de ani, niciun elev care a urmat cursurile de zi ale Colegiului Naţional "Emil Racoviţă" din Iaşi nu a picat examenul de bacalaureat. Anul acesta, colegiul a avut patru elevi de "zece curat", situându-se pe primul loc, la egalitate cu un alt colegiu din Iaşi, în topul naţional al liceelor la care s-au obţinut cele mai multe medii de zece.

BAC-ul lui Mircea Badea: "Cică au fost stresaţi de camere. Păi unii joacă în filme porno şi nu se stresează"

Mircea Badea a povestit aseară, 4 iulie, în cadrul emisiunii pe care o moderează cum a luat o notă bună la bacalaureat fără să copieze.

REZULTATE BAC 2011. Isărescu: "Copiii ăştia de la cine să înveţe? Am scos în faţă numai câteva cohorte de mitomani"

Gradul redus de promovare a BAC-ului nu ţine numai de clasa politică, ci de modelele promovate de societatea românească în tranziţie, unde câştigătorii au fost "câteva cohorte de mitomani", a spus marţi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.


După publicarea rezultatelor finale la BAC 2011, gândul a realizat harta promovabilităţii pe judeţe la bacalaureatul 2009, 2010, 2011. Dă click aici cum s-a prăbuşit promovabilitatea de la 80% la 44% în trei ani. Vezi pe hartă judeţele cu cele mai dramatice scăderi.

Peste 36.000 de contestaţii la bac 2011 au fost depuse la centrele de examinare din 17 judeţe. Potrivit datelor Ministerului Educatiei, peste 55% dintre elevii care au susţinut examenul de bacalaureat nu au reuşit să obţină media 6, aceasta fiind cea mai mică rată de promovabilitate din ultimii 20 de ani. Vezi aici harta naţională şi calendarul publicării rezultatelor.

Unul din doi elevi a promovat bacalaureatul în acest an, aproximativ 100.000 de absolvenţi de liceu picând examenul de bacalaureat din 2011. Multe licee din ţară au avut rată de promovare zero, iar în majoritatea judeţelor procentajul celor care au promovat este mult mai mic faţă de anul trecut. Vezi aici dacă liceul la care ai învăţat este pe lista celor mai bune şi celor mai proaste licee din oraşul tău.

Mai bine de o sută de mii de elevi scoşi brusc în afara sistemului educaţional, reprezentând aproape 60% din promoţia celor care şi-au încheiat anul acesta studiile liceale sunt cifrele brute care arată o parte a situaţiei dezastruoase din învăţământul românesc.Vezi aici radiografia gândul a rezultatelor dezastruoase de la BAC 2011 şi soluţiile pentru generaţiile viitoare.

Harta comparativă a rezultatelor obţinute de absolvenţii de liceu la examenul de bacalaureat în 2009, 2010 şi 2011 oferă o imagine de ansamblu dezastruoasă a învăţământului românesc. Vezi aici care sunt judeţele cu cele mai mari şi cele mai mici rate ale promovabilităţii în ultimii trei ani.

Rezultatele la BAC 2011 sunt dezastruoase, dar românii fac haz de necaz. 55,53% dintre elevi au picat la examenul maturităţii, dar unii mai au puterea să râdă. Vezi aici cele mai bune bancuri de după BAC 2011 şi cel mai amuzant filmuleţ pe care l-au "născocit" internauţii.

Cristian Tudor Popescu comentează rezultatele de la bacalaureatul 2011, unde 55,53% dintre elevi au picat. "Mai întâi, nu sunt de părere că rezultatele dezastruoase sunt cauzate de stresul pe care cică l-ar fi creat elevilor camerele de luat vederi sau supraveghetorii", spune editorialistul. Vezi aici care este cauza dezastrului de la BAC în opinia lui Cristian Tudor Popescu.

Cea mai importantă ştire a zilei. Vă dezvăluim secretul succesului la BAC 2011

Află şi ce spun inspectorii generali din judeţele unde se înregistrează discrepanţe uriaşe între BAC 2009 şi BAC 2011: "Anii trecuţi, hoţii neprinşi au fost negustori cinstiţi".

La bacalaureatul din 2011, sunt cele mai slabe rezultate din ultimii 20 de ani. Doar 44,47% dintre toţi liceenii din România au promovat examenul. Găseşti aici detalii.

Aflaţi aici ce şanse matematice aveţi la contestaţii după rezultatele finale la Bac 2011. Cei peste o sută de mii de elevi care nu au reuşit să obţină un punctaj de trecere la bacalaureatul 2011 mai au două şanse să salveze situaţia, astfel încât să nu fie obligaţi aştepte un an pentru a-şi continua studiile. Dă click ca să le vezi

BAC 2011. Cum se dă bacalaureatul în Franţa. Vezi ce li se cere elevilor francezi şi câţi dintre ei reuşesc să treacă de examen

Rezultate BAC 2011: Zece elevi din cei 65 din ţară care au obţinut media zece la bacalaureat sunt din judeţul Dolj

REZULTATE BAC 2011. edu.ro, portalul Ministerului Educaţiei, cel mai accesat site din România în ziua afişării notelor

REZULTATE BAC 2011. În 31 de judeţe au picat peste 50% dintre candidaţi. Vezi TOPUL promovabilităţii pe judeţe

REZULTATE BAC 2011: 65 de elevi din România au media 10. Funeriu: "La sesiunea din toamnă nu mă aştept la nicio scădere a standardelor. Nici la sesiunea din toamnă şi nici la contestaţii"

BAC 2011, REZULTATE şi mai proaste decât cele comunicate? Lucrările vor fi REEVALUATE prin sondaj UNDE EXISTĂ SUSPICIUNI DE FRAUDĂ. Ce-i aşteaptă pe candidaţii la BAC 2012

Situaţia pe judeţe:

Vezi lista cu toate notele din judeţul Sălaj.

În Bihor au promovat peste 50% dintre elevi. Descarcă de aici LISTA INTEGRALĂ CU NOTE din judeţ

La Cluj, promovabilitatea a fost de 54,07 la sută

În Giurgiu, promovabilitatea a fost de 20%. La un liceu, nimeni nu a luat bacul

În Bucureşti. Peste 50% au picat bacalaureatul 2011. Vezi aici situaţia pe sectoare

În Timiş, promovabilitate de 31%. Detalii aici

În Suceava, 65% dintre elevi au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat. Procentul este mic în comparaţie cu anul trecut, când aproape 85% au obţinut o medie de minim 6.

Procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat este,în judeţul Covasna, de 44,29, înainte de contestaţii, în timp ce la sesiunea din vara anului trecut examenul era de 72,12%

În Bistriţa Năsăud, aproape saşe din zece elevii au picat examenul.

Iaşiul nu se poate lăuda decât cu procent de promovabilitate de 42% şi 12 medii de 10. Vezi detalii.

Doljul a înregistrat una dintre cele mai scăzute rate de promovabilitate: 39,74%.

Nici Mureşul nu a avut rezultate mai bune. Aici rata de promovabilitate a fost de 45,56%, existând nouă unităţi şcolare unde rata a fost sub zece procente.

GĂSIŢI AICI HARTA PROMOVABILITĂŢII LA BAC 2011

CRISTIAN TUDOR POPESCU despre rezultatele la BAC 2011: La ce mai folosesc diplomele în ziua de azi?

Gest extrem la Craiova: Un băiat s-a aruncat de la etajul 4 de teama rezultatelor la examen

Ministrul Educaţiei, ÎNJURAT pe zidurile unei şcoli din Timişoara: M …, Funeriu! Dă click aici ca să vezi VIDEO

Rezultate la Bac în Bucureşti. Reporterii gândul au fost la:

- Liceul în care, ca să se vadă cei doi elevi care au luat bacul, notele au fost subliniate cu marker roz. Vezi aici ce liceu este

- Colegiul Naţional "Ion Creangă"

- Colegiul Naţional "Gheorghe Şincai"

- Liceul "Jean Monnet"

- Liceul în care doar 17% dintre elevi au luat bacalaureatul

Din primele informaţii par a fi CELE MAI PROASTE NOTE din istorie la un examen de Bacalaureat. Vezi aici ce spune Ministerul Educaţiei


Cum se depune o contestaţie la bac 2011. Vezi aici care sunt paşii


Ministerul Educaţiei a publicat online lista primelor rezultate obţinute de elevi la examenul de bacalaureat 2011.

Rezultatele pot fi găsite pe site-ul Ministerului, la adresa bacalaureat.edu.ro.

Există trei metode de căutare pentru rezultatele la bacalaureat 2011:

- în funcţie de judeţ,

- în funcţie de numele şi prenumele candidatului sau

- rezultatele la nivel naţional, fie alfabetic, fie după medie.

Rezultatele la prima sesiune a examenului de bacalaureat 2011 vor fi afişate duminică, iar eventualele contestaţii vor putea fi depuse luni, 4 iulie, între orale 8.00 şi 12.00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Rezutatele finale urmează să fie afişate pe 8 iulie.

Citeşte şi BACALAUREAT 2011. Lista liceelor din Bucureşti care au publicat primele rezultate


RĂMÂI PE GÂNDUL CA SĂ VEZI CÂND SE PUBLICĂ TOATE REZULTATELE.

VERIFICĂ AICI DACĂ NOTA TA A FOST PUBLICATĂ.

VEZI REZULTATELE PE JUDEŢE:

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, BUCUREŞTI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul ALBA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul ARAD

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul ARGEŞ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BACĂU

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BIHOR

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BISTRIŢA NĂSĂUD

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BOTOŞANI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BRAŞOV

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BRĂILA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul BUZĂU

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul CARAŞ SEVERIN

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul CĂLĂRAŞI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul CLUJ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul CONSTANŢA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul COVASNA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul DÂMBOVIŢA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul DOLJ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul GALAŢI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul GIURGIU

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul GORJ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul HARGHITA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul HUNEDOARA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul IALOMIŢA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul IAŞI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul ILFOV

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul MARAMUREŞ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul MEHEDINŢI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul MUREŞ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul NEAMŢ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul OLT

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul PRAHOVA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul SATU MARE

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul SĂLAJ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul SIBIU

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul SUCEAVA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul TELEORMAN

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul TIMIŞ

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul TULCEA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul VASLUI

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul VÂLCEA

BACALAUREAT 2011. Rezultate online, judeţul VRANCEA

Aici găseşti cele mai noi ştiri despre BAC 2011 din:

Municipiul Bucureşti

Judeţul Alba

Judeţul Arad

Judeţul Argeş

Judeţul Bacău

Judeţul Bihor

Judeţul Bistriţa Năsăud

Judeţul Botoşani

Judeţul Braşov

Judeţul Brăila

Judeţul Buzău

Judeţul Caraş Severin

Judeţul Călăraşi

Judeţul Cluj

Judeţul Constanţa

Judeţul Covasna

Judeţul Dâmboviţa

Judeţul Dolj

Judeţul Galaţi

Judeţul Giurgiu

Judeţul Gorj

Judeţul Harghita

Judeţul Hunedoara

Judeţul Ialomiţa

Judeţul Iaşi

Judeţul Ilfov

Judeţul Maramureş

Judeţul Mehedinţi

Judeţul Mureş

Judeţul Neamţ

Judeţul Olt

Judeţul Prahova

Judeţul Satu Mare

Judeţul Sălaj

Judeţul Sibiu

Judeţul Suceava

Judeţul Teleorman

Judeţul Timiş

Judeţul Tulcea

Judeţul Vaslui

Judeţul Vâlcea

Judeţul Vrancea

Citește și: