Versiunea Beta

REZULTATE BACALAUREAT 2012 pe EDU.RO pentru ARAD

Rezultate BAC 2012 - Mediafax Foto / Nicu Mircea

Duminică, 8 iulie, absolvenţii claselor a XII-a află primele REZULTATE LA BACALAUREAT 2012.

Primele REZULTATE LA BACALAUREAT 2012 se vor afişa atât pe EDU.RO, cât şi la avizierele celor aproximativ 600 de licee unde s-a susţinut examenul. CONTESTAŢIILE se pot depune pe 9 iulie, iar între 10 şi 12 iulie acestea vor fi soluţionate, urmând ca pe 13 iulie, candidaţii să afle REZULTATELE FINALE, potrivit Ministerului Educaţiei.

Pentru cei care nu promovează examenul din sesiunea de vară, se va organiza şi o SESIUNE DE TOAMNĂ, între 20 august şi 5 septembrie, cu înscriere între 16 şi 20 iulie.

REZULTATE BACALAUREAT 2012 publicate pe EDU.RO

Aproape 200.000 de absolvenţi ai claselor a XII-a din toată ţara s-au înscris în sesiunea iunie-iulie a BACALAUREATULUI şi aşteaptă rezultate la bacalaureat 2012. Dintre aceştia, 154.367 provin din promoţia curentă, în timp ce 44.905 sunt din promoţiile anterioare

Anul acesta, în judeţul Arad, doi candidaţi au fost eliminaţi de la ultima probă scrisă a bacalaureatului, cea la alegere, unul pentru că i-a sunat telefonul în timpul examenului, iar al doilea pentru că avea un memorator cu subiecte rezolvate.

În total s-au înregistrat 3.776 de candidaţi pentru ultima probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat, cea la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării. Majoritatea au ales geografia, respectiv 1.612, iar pentru biologie şi anatomie au optat 1.564 de candidaţi. Restul au dat probe scrise la fizică, chimie, informatică şi discipline socio-umane.

În 2011, rata de promovare a judeţului a fost de doar 36, 43%, sub media naţională de 45,72%.

REZULTATE LA BACALAUREAT 2012 sunt singurul criteriu pe baza căruia se face admiterea la facultate acolo unde nu se organizează admitere.

 


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Scandalul care ne va face de râs în întreaga lume. O franţuzoaică de culoare a venit în România pentru a-şi îndeplini visul, dar trăieşte o dramă: "Nu se mai poate opri din plâns!"