Versiunea Beta

REZULTATE BACALAUREAT 2012 pe EDU.RO pentru CĂLĂRAŞI

Rezultate BAC 2012 - Mediafax Foto / Nicu Mircea

Primele REZULTATE LA BACALAUREAT 2012 sunt publicate pe site-ul EDU.RO. Cei circa 180.000 de absolvenţi de liceu care au susţinut examenul de bacalaureat îşi pot consulta notele şi la unităţile de învăţământ la care au dat probele scrise şi orale.

Cei nemulţumiţi de primele REZULTATE LA BACALAUREAT 2012, pot depune contestaţii pe data de 9 iulie (luni), între orele 8 şi 12.

REZULTATE BACALAUREAT 2012 publicate pe EDU. RO

Portalul EDU.RO publică rezultatele la BAC 2012 la nivelul întregii ţări. Anul acesta, examenul de bacalaureat s-a desfăşurat în 777 de centre, dintre care 615 de examen şi 162 de evaluare a lucrărilor, potivit Ministerului Educaţiei. Toate unităţile unde s-au susţinut probele scrise au fost dotate cu sisteme de supraveghere.

Elevii de liceu care vor să intre la facultăţile unde nu se organizează examen de admitere sunt probabil cei mai interesaţi de primele REZULTATE LA BACALAUREAT 2012.

 


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Reacţie fermă a lui Ion Ţirac: "Trebuie interzise!" Afaceristul român cere intervenţia autorităţilor pentru a stopa un flagel