Versiunea Beta

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2012 TIMIŞ

UPDATE 11:28 În urma rezultatelor parţiale anunţate de BEJ, USL a obţinut conducerea Consiliului Judeţean Timiş cu aproape 50% din voturi, prin candidatul Titu Bojin.

 

REZULTATELE FINALE LA ALEGERILE LOCALE 2012 din Timiş le veţi afla de pe gândul, imediat ce vor fi comunicate de către BEC.

Potrivit primelor REZULTATE EXIT POLL, în Timiş , conducea candidatul USL, Nicolae Robu. Potrivit sondajului făcut de IRES la ieşirea de la urne, pentru Primăria Timişoara , Nicolae Robu a obţinut 51,6% din voturi, în timp ce pe locul al doilea se află Adrian Orza (Uniunea Pentru Timiş  - FDGR şi PNŢCD), cu 22,3%.

Prezenţa la vot, la alegerile locale 2012, a fost la nivel naţional, la ora 21.00, de 56, 39%, potrivit BEC. În mediul urban prezenţa a fost de 49,88%, iar în cel rural de 65,30%.

REZULTATELE ALEGERILOR LOCALE 2012 - EXIT POLL

HARTA INTERACTIVĂ A REZULTATELOR ALEGERILOR LOCALE 2012

 


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O judecătoare din România s-a ”trezit” cu 10.000 de euro în poşetă. Este incredibil cum a încercat să se justifice în faţa procurorilor