Publicat

10

noiembrie

2010

13:34

1896

vizualizări

DOSARUL SEX CU FOTOMODELE: Cum scapă deputatul Negoiţă deşi s-a culcat cu prostituata minoră. Cum a fost „refuzat” deputatul Bănicioiu de o „miss”

DOSARUL SEX CU FOTOMODELE: Cum scapă deputatul Negoiţă deşi s-a culcat cu prostituata minoră. Cum a fost „refuzat” deputatul Bănicioiu de o „miss”

Cei patru - Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi Alexandru Gabriel Voicu - sunt acuzaţi că ar fi recrutat 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agenţii de fotomodele. Procurorii spun că activitatea infracţională s-a desfăşurat sub paravanul a două agenţii de selecţie şi promovare a fotomodelelor. Fetele erau plasate pe piaţa prostituţiei de lux din România, Italia şi Austria, în cluburi sau la locuinţele clienţilor, veniturile obţinute depăşind suma de 100.000 de euro.

Clubul Babylon din Viena, bordel de lux

Activitatea ar fi început în noiembrie 2006, când Relu Cornel Costan a stabilit primul contact cu reprezentanţii clubului Babylon din Viena (respectiv Bretterklieber Peter). Relu Costan era împreună cu trei modele din agenţie pe care le-a convins să participe la o şedinţă foto în Germania . La Viena s-au întâlnit cu un reprezentant local al Fashion TV, un anume Max Posch, de la care a aflat despre clubul Babylon din Viena - un bordel de lux. Fotomodelele au lucrat acolo o săptămână, timp în care Costan le-a pretins un sfert din câştiguri. În perioada în care a stat în Viena, Costan s-ar fi înţeles cu Bretterklieber ca acesta să participe în România la o preselecţie de modele pentru o reclamă video de promovare a clubului. Preselecţia a avut loc în Constanţa iar modelele alese au participat la filmarea videoclipului la începutul lunii decembrie 2006, în Viena. Deşi filmările au durat doar trei-patru zile, Costan le-a spus unora dintre modele că trebuia să stea în club două săptămâni, timp în care să practice prostituţia pentru a nu suporta cheltuielile de cazare.

Cum funcţiona reţeaua

Un alt episod relatat în rechizitoriu se referă la "împrietenirea" dintre Relu Costan şi Ion Tămârjan cu Mirea Ion, reprezentantul în România al Fashion TV. Ei au colaborat prin organizarea împreună de evenimente, împrumutul reciproc de modele. Tot Relu Costan i-a făcut cunoştinţă proprietarului clubului Babylon cu Ion Tămârjan, stabilindu-se ca românii să furnizeze clubului persoane de sex feminin care să practice legal prostituţia pe teritoriul statului austriac. Astfel, au început să fie aduse modele ale Agenţiei Star Models în Austria la începutul anului 2007, pentru şedinţe foto şi "shopping". "Au fost duse în cluburile Babylon nu numai persoane majore, ci şi minore, contrar legislaţiei austriece, însă numai inculpatul Tămârjan Ion Valeriu şi-a asumat rolul de a recruta şi transporta victime minore în scopul exploatării lor sexuale în cluburile Babylon", se arată în rechizitoriul DIICOT. Relaţia dintre cei doi români s-a stricat la sfârşitul anului 2007 din cauza plecării unor modele de la agenţia Star Models la Diva Models. Tămârjan a început să lucreze cu Alexandru Gabriel Voicu, în activitatea de recrutare a unor modele care colaborau cu Agenţia Star Models, în scopul exploatării lor sexuale. Totodată, Costan a început să colaboreze cu Radu Ştefan Nicola la recrutarea în scopul exploatării a unor modele care colaborau cu Agenţia Diva Models.

Deputatul Robert Negoiţă, client fidel

În rechizitoriu se mai arată că "inculpatul Costan Relu Cornel este cel care, în perioada în care au fost asociaţi, i-a făcut cunoştinţă lui Tămârjan Ion Valeriu cu Negoiţă Robert Sorin, cu reprezentanţii legali ai Casino Queen, cu Nuredin Beinur, Pantelis Kalliagkas, Munteanu Florin (de la radio SKY) şi poate chiar şi cu reprezentanţii TVR2, Răzvan Nicolescu - director general şi Ştefan Stănescu - producător de emisiuni".
l O martoră cu identitate protejată - una din minorele din Agenţia Diva Models pe care Costan a recrutat-o în scopul exploatării sexuale - a întreţinut acte sexuale cu el şi mai puţin cu alte persoane, deşi i-au fost indicaţi mai mulţi bărbaţi cu care ar fi trebuit să fie mai atentă, mai comunicativă. "În perioada 2007-2009, a întreţinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar, prin intermediul acestuia, acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Nuredin Beinur şi Rasitzaimoglu Muammer, Rasitzaimoglu Muammer Tahir", se arată în rechizitoriu.


l Potrivit procurorilor, în primăvara anului 2008, Ion Tămârjan a încercat să o recruteze "prin fraudă şi înşelăciune" pe Andreea Teodora R. în scopul exploatării ei sexuale: "În timpul participării la concursul Miss Academy 2008 a trimis-o într-o cameră de la ultimul etaj al hotelului Rin Grand aparent pentru a lua de acolo o rochie, de fapt un pretext pentru ca victima să se întâlnească cu Negoiţă Robert Sorin, care o aştepta acolo. Întrucât i-a refuzat atunci acestuia avansurile sexuale, martorul (Negoiţă-n.r.) i-a dat de înţeles că putea pleca acasă încă înainte de finală (afirmaţie ce este susţinută indirect de o convorbire telefonică purtată ulterior de martoră cu inculpatul Tămârjan Ion Valeriu). După concurs, inculpatul a încercat să o convingă telefonic să-l însoţească într-o excursie la Viena ce implica şi o şedinţă foto".

Citeşte şi:

Numele deputatului Nicu Bănicioiu apare şi el în dosarul prostituatelor de lux. Procurorii susţin că o câştigătoare a unui concurs de miss o REFUZĂ SĂ ÎNTREŢINĂ RELAŢII SEXUALE CU ACESTA. Ce spune Bănicioiu

Cine e Robert Sorin Negoiţă

Surse: Fiscul a pus sechestru pe averea deputatului Robert Negoiţă pentru TVA neplătit de 10 milioane de euro, plus penalizări

Portretul uninominalului la tinereţe: Robert Negoiţă, 1603 case

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
DECIZIE ISTORICĂ luată de judecătorii de la Tribunalul Dolj, într-un dosar cu greutate! Este o surpriză totală

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info