137740 vizualizări 15 iun 2011

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Mehedinţi a deschis o anchetă în cazul unei profesoare de matematică care ar apărea într-un filmuleţ cu tentă sexuală postat pe internet, cadrul didactic susţinând că nu ea este femeia din clipul respectiv, transmite corespondentul Mediafax.

Elevii de la Grupul Şcolar "Tudor Vladimirescu" din comuna Şimian au sesizat Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi, după ce au descoperit postat pe internet un filmuleţ în care profesoara lor de matematică ar apărea în ipostaze erotice alături de un bărbat.

Cei doi apar în scene erotice şi consumând alcool, iar bărbatul îi spune femeii că se filmează, fără ca aceasta să se opună.Directorul Grupului Şcolar "Tudor Vladimirescu" din comuna Şimian, Maria Miclău, a urmărit filmuleţul postat pe internet şi a declarat că este "şocată", întrucât profesoara de matematică, despre care se crede că ar fi protagonista filmuleţului respectiv, are o activitate foarte bună, lucrând de 14 ani în unitatea de învăţământ.

"O să întocmim comisia de disciplină şi o să anchetăm. Este o profesoară bună, are gradul I", a declarat directorul Grupului Şcolar "Tudor Vladimirescu".

De asemenea, inspectorul general al ISJ Mehedinţi, Emil Mirică, a precizat că la nivelul instituţiei se va întruni o comisie de anchetă care va analiza cazul.

"Trebuie să aflăm adevărul despre această situaţie total jenantă. Riscă toate sancţiunile care pot fi! Deocamdată beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, dar, dacă se va dovedi că dumneaei este, sancţiunile sunt de la mustrare până la excluderea din învăţământ", a declarat Mirică.

La rândul ei, profesoara în vârstă de 53 de ani a declarat că nu ea apare în filmul respectiv. (Departamentul Corespondenţi, corespondenti@mediafax.ro)

Citește și: