Versiunea Beta

SIMULARE BAC 2013 Bucureşti. SUBIECTE şi BAREM la MATEMATICĂ

Mediafax Foto / Nicu Mircea

Elevii de clasa a XII-a din BUCUREŞTI susţin vineri SIMULAREA BAC 2013 pentru proba de MATEMATICĂ. Dintr-un total de 16.000 de elevi, pentru SIMULAREA BAC 2013 la MATEMATICĂ s-au înscris 13.500 de elevi.

Aici găsiţi SUBIECTELE şi BAREMUL de la SIMULARE BAC 2013, proba de MATEMATICĂ, imediat ce acestea vor fi făcute publice de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Miercuri a avut loc SIMULAREA BAC 2013 la proba de română, unde s-a înregistrat o prezenţă de 85,21%.

Elevii de clasa a XII-a din Bucureşti vor mai susţine o SIMULARE a BAC 2013 în luna aprilie.

La Bacalaureat 2012, rata de promovare în Bucureşti, după prima sesiune, a fost de 39%, aceasta crescând la 40, 56% după sesiunea din august.

SUBIECTELE date la proba de MATEMATICĂ de la BACALAUREAT 2012

BAREMUL la MATEMATICĂ de la BACALAUREAT 2012

 


 

 

1 Comentariu [+] Adauga un comentariu

#1 Romania@yahoo.com 31.01.2013 22:36

Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter)

Http://SmartUrl.it/RoML

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
ULTIMA ORĂ! A FOST ARESTAT! Încă unul dintre milionarii României a ajuns în spatele gratiilor