Versiunea Beta

SIMULARE BAC 2013 în judeţul IAŞI. SUBIECTE ŞI BAREM la ROMÂNĂ

de Andreea OFIŢERU

Simularea examenului de la Bac este organizată de fiecare judeţ în parte, după cum hotărăesc inspectorii şcolari. De la începutul anului şcolar şi până acum au avut loc SIMULĂRI LA BAC 2013 în mai multe judeţe.

La IAŞI, elevii de clasa a XII-a susţin SIMULAREA BAC 2013 în mai multe etape.

Elevii au dat o primă simulare în perioada 11-14 decembrie 2012, când au dat probele la limba română, matematică, istorie şi discipline ale probei E.

Următoarea SIMULARE BAC 2013 are loc în luna februarie, în perioasa 18-22, când fiecare şcoală îşi va organiza propriul examen.

Ultima etapă la SIMULAREA BAC 2013 pentru elevii de la IAŞI va avea loc în perioada 22-26 aprilie, când elevii vor primi subiecte unice la nivel de judeţ.

VEZI AICI SUBIECTELE DE LA ROMÂNĂ SIMULARE BAC 2013 IAŞI, prima etapă

VEZI AICI BAREMUL LA PROBA DE ROMÂNĂ SIMULARE BAC 2012 IAŞI, prima etapă

Andreea Ofiţeru este reporter special al ziarului Gândul

 


 

 

1 Comentariu [+] Adauga un comentariu

#1 Romania@yahoo.com 1.02.2013 12:07

Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter)

Http://SmartUrl.it/RoML

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O judecătoare din România s-a ”trezit” cu 10.000 de euro în poşetă. Este incredibil cum a încercat să se justifice în faţa procurorilor