Versiunea Beta

SIMULARE BAC 2013. SUBIECTE şi BAREM la ROMÂNĂ

Peste 15.000 de elevi de clasa a XII-a din Capitală au susţinut miercuri SIMULAREA la BAC 2013, la proba de română. Elevii au avut subiecte diferite pentru profilul real şi pentru uman. Indiferent de profil, elevii au primit trei subiecte, notate cu 30 de puncte. Notele pe care le vor primi elevii vor fi după baremul stabilit de Inspectoratul Bucureşti. Prezenţa SIMULAREA la BAC 2013 a fost la proba de limba română de 85,21% din totalul elevilor din Capitală (96,05% - învăţământ de zi, 32,42% - seral,  18,31% - frecvenţă redusă)

A doua SIMULARE la BAC 2013 este vineri, 1 februarie, la matematică. La simularea bacalaureatului au fost înscrişi 13.500 de elevi dintr-un total de 16.000 de elevi de clasa a XII-a.

Părinţi, profesori şi elevi vor hotărî dacă notele de la 30 ianuarie şi 1 februarie vor fi trecute în catalog. În schimb, profesorii vor trece absenţele la simulare  în catalog.

"Noi am spus să nu sugerăm nici trecerea notelor în catalog, dar nici netrecerea lor. Dacă profesorii, părinţii şi elevii decid, în urma unui dialog, că nota unui copil poate fi trecută în catalog din anumite raţiuni, este o decizie punctuală. La fel şi în cazul în care hotărăsc ca nota să nu fie trecută în catalog. Dar, în baza acestor rezultate, fiecare profesor, fiecare unitate de învăţământ vor stabili un plan de acţiune pentru pregătirea elevilor în contextul celei de-a doua sesiuni a simulării, când notele vor fi trecute în catalog, cât şi pentru examenul final", a precizat Vrânceanu.

VEZI AICI SUBIECTELE DE LA REAL LA SIMULĂRILE BACALAUREAT 2013, PROBA DE ROMÂNĂ

VEZI AICI BAREMUL DE LA REAL  PENTRU ROMÂNĂ DE LA BACALAUREAT 2013

VEZI AICI SUBIECTELE DE LA  UMAN LA SIMULĂRILE BACALAUREAT 2013, PROBA DE ROMÂNĂ

VEZI AICI BAREMUL DE LA  UMAN PENTRU ROMÂNĂ DE LA BACALAUREAT 2013

 


 

 

5 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 Romania@yahoo.com 31.01.2013 16:19

Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter)

Http://SmartUrl.it/RoML

 
#2 A. Dumitru. Nu exista afacere mai murdara si mai coruptă decat fotbalul profesionist ! 6.02.2013 09:26

Suntem tara cu cel mai scăzut nivel de trai, cu cel mai prost învățământ, cu cele mai multe eleve minore, rapartate la po.pu.lația României , care nasc cu mult inainte de a sti sa aplice teorema lui Pitagora...

Suntem tara cu cel mai mare număr de posturi TV unde fotbalului si divertismentului de maidan i se acorda cele mai multe ore de transmisie radio si TV, si asta spre îndobitocirea românilor .

Suntem tara unde stiinta si cercetarea au fost scoase în șuturi din televiziuni, si asta tot pt ca romanul sa nu priceapa de ce a ajuns cu mana întinsă la cei care ne batjocoresc trimițându-ne ch.iloți lor murdari ....

Îndrumarea tinerilor catre cel mai corupt si murdar sport- fotbalul-, unde nu trebuie sa stii nici macar tabla înmulțirii pe sărite, este un nou mod de a indepărta copiii de scoala, este o forma sigura de spălare a creierelor, de indemn spre huliganism, spre furt si nemunca.

Nu dati curs acestui individ care va chiama spre fotbal, individ care vrea sa castige bani fara a muncii, probabil un derbedeu pus pe înșelat.
A.D.
E-mail
joc_matematic@yahoo.com

 
#3 MM. 380 de cluburi de fotbal sunt cercetate pt coruptie 6.02.2013 10:20

Asta nu mai e fotbal, e o mare excrocherie. Se pariaza pe sume uriase de bani si se joaca la pronosport, iar meciurile sunt aranjate ca sa castice prietenii fotbalistilor.


Fotbalul profrsionist trebuie desfiintat. E suficient fotbalul de amatori, frumos si cinstit.

 
#4 crysty 29.06.2013 08:56

ce credeti ca va cadea anul acesta la partea a 3

 
#5 Miri Cara 13.05.2015 17:06

Căutam colaboratori care să se alăture echipei noastre.Condiții necesare :- calculator + internet, cunoștințe minime de operare.Fiecare își stabilește programul său de lucru.Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm și răbdare.Instruirea se oferă gratuit sub forma unor lecții prezentate pe email.Se oferă contract !Proiectul se doreste a fi lansat pe piața americană de cărți electronice!Daca esti interesat trimite un mail cu textul INFO la adresa: atelierdelucru@yahoo.com

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Reacţie fermă a lui Ion Ţirac: "Trebuie interzise!" Afaceristul român cere intervenţia autorităţilor pentru a stopa un flagel