Mihaela STOICA
193 vizualizări 20 ian 2014

Ştiri de interes public sau ştiri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ŞTIRI, o oglindă a ştirilor de peste zi.

1. Adrian Iovan a decedat, luni, după ce avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota s-a prăbuşit în Munţii Apuseni, în apropiere de Cluj. Iovan transporta patru medici şi o asistentă la Oradea pentru a aduce la Bucureşti un ficat recoltat pentru un transplant. Adrian Iovan a rămas încarcerat în avion, ceilalţi pasageri fiind găsiţi de echipele de salvare după mai bine de şase ore de al producerea accidentului. Toate detaliile le găsiţi aici.

2. Efectul campaniei Gândul „DAILY FAIL”: plângere împotriva ziarului care a publicat articolul FALS privind invazia românilor în Marea Britanie. Cum să susţineţi campania de restabilire a adevărului.

3. SUPERIMUNITATEA parlamentarilor, criticată dur în RAPORTUL MCV. "Există o rezistenţă la nivel politic privind măsurile anticorupţie". Raportul pe Justiţie al Comisiei Europene va fi prezentat oficial pe 22 ianuarie. Draftul rarpotului consultat de gândul arată că raportul experţilor europeni va critica dur modificările privind Codul Penal privind introducerea superimunităţii pentru parlamentari şi dezincriminarea conflictelor de interese.

4. Acuzaţiile de plagiat la adresa premierului Victor Ponta sunt analizate de către avocatul francez William Bourdon. Reprezentanţii casei de avocatură deţinută de William Bourdon au explicat pentru gândul că analizează cazul şi vor decide în următoarea perioadă ce măsuri vor lua.

5. Simona Halep poate deveni a treia româncă semifinalistă a unui turneu de Grand Slam după ce s-a calificat s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open. Ea a învins-o, în optimi, pe Jelena Jankovici.

 

ŞTIRI - ULTIMELE ŞTIRI şi ŞTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO

Citește și: